Alles voor de tuin

Alles voor de tuin
Desc

Producten 13-24 van 99

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Kibani Aanzuigslang 4 Meter Voor Waterpompen Inclusief Filter En Koppeling

  Ben jij zoekende naar een aanzuigslang voor een waterpomp? Dan heb je hem zojuist gevonden! De Kibani aanzuigslang 4 meter is namelijk de aanzuigslang die jij moet hebben.

  Lees verder
 2. Kibani dompelpomp 7500 liter Per Uur - 400 Watt - 0.5 BAR - Waterpomp

  De Dompelpomp 7500L is heel geschikt voor langdurig gebruik, want het apparaat heeft zowel een onderhoudsvrije motor als een geïntegreerde thermobeschermingsschakelaar bij oververhitting.

  Lees verder
 3. Kibani regentonpomp 5000 Liter Per Uur - Waterpomp - Pomp Voor In De Regenton

  De Kibani Regenton pomp 5000L is een professionele pomp met 1 wateruitlaat. Dankzij zijn hoge zuigkracht en druk is hij ideaal voor gebruik in de tuin of in huis. De geïntegreerde veilige pompfunctie

  Lees verder
 4. Kibani Hydrofoorpomp Inclusief Vuil Water Filter - 3.200 liter Per Uur - 19 Liter Watertank – 800 Watt Waterpomp

  Pomp met deze robuuste en draagbare pomp alle regen en grondwater, sloten tank en nog veel meer. Met de ingebouwde vuil water filter is dat allemaal geen probleem. Alle deeltjes met een grootte van 1 mm worden tegengehouden door het ingebouwde filter.

  Lees verder
 5. Kibani Ketting 16 inch - 40 CM - Geschikt Voor De Kibani 40 CM Kettingzagen

  Het werken met een botte zaagketting is niet efficiënt en kan bovendien gevaarlijke situaties opleveren. Het op tijd vervangen van de zaagketting is dan ook erg belangrijk

  Lees verder
 6. Kibani Heggenschaar Benzine > SET < – 22.5 cc 0.8 PK 2-Takt Motor – 55 CM Zwaardlengte – Met 5 Standen Ook Geschikt Voor Dikke Takken

  Heggen en heesters snoeien is nu heel eenvoudig geworden met de Kibani Heggenschaar 22.5 cc, deze krachtpatser is ervoor gemaakt. Met zijn 55 centimeter lang zaagblad, en 3 cm tussen de tanden, en gemaakt van gehard staal, snijd hij moeiteloos door dikkere takken.

  Lees verder
 7. Kibani Verlengstuk 84 CM Combitool Geschikt Geschikt Voor De Kibani 4-in-1 combitool Zeer Handig Om Bereik Te Vergroten

  Kibani verlengstuk 84 cm combitool.
  Kom je net niet overal bij dan is dit verlengstuk de oplossing voor je. Dit verlengstuk is uitermate geschikt voor de Kibani 4 in combitool. Plaats dit verlengstuk tussen de stang van de combitool

  Lees verder
 8. Aardappel Oogster Voor De Kibani Grondfrees GTT6502 85 CM

  Met de Kibani aardappel oogster kun je nu makkelijk uw aardappels oogsten meteen de grond ook malen. Bestel deze meteen mee met de grondfrees. De aardappeloogster is makkelijk te bevestigen aan de kibani Grondfrees.

  Lees verder
 9. Enkele Ploeg Kibani Grondfrees GTT6502 85 CM Voor Makkelijke Grond Ploegen

  Met de enkele ploeg voor de Kibani grondfrees GTT6502 85 CM, maakt u het werk zo nog makkelijker. U kunt de enkele ploeg gemakkelijk aan de grondfrees bevestigen en meteen aan de slag gaan. Na het bevestigen kunt u meteen beginnen met het malen van de grond.

  Lees verder
 10. Dubbele Ploeg Kibani Grondfrees GTT6502 85 CM Voor Makkelijke Grond Ploegen

  Met de dubbele ploeg voor de Kibani grondfrees GTT6502 85 CM, maakt u het werk zo nog makkelijker. U kunt de dubbele ploeg gemakkelijk aan de grondfrees bevestigen en meteen aan de slag gaan. Na het bevestigen kunt u meteen beginnen met het malen van de grond.

  Lees verder
 11. Dubble Ploeg Kibani Grondfrees GTT6505 Voor Makkelijke Grond Ploegen

  Met de dubbele ploeg voor de Kibani grondfrees GTT6505 46 CM, maakt u het werk zo nog makkelijker. U kunt de enkele ploeg gemakkelijk aan de grondfrees bevestigen en meteen aan de slag gaan. Na het bevestigen kunt u meteen beginnen met het malen van de grond.

  Lees verder
 12. Enkele Ploeg Kibani Grondfrees GTT6505 Voor Makkelijke Grond Ploegen

  Met de enkele ploeg voor de Kibani grondfrees GTT6505 46 CM, maakt u het werk zo nog makkelijker. U kunt de enkele ploeg gemakkelijk aan de grondfrees bevestigen en meteen aan de slag gaan. Na het bevestigen kunt u meteen beginnen met het malen van de grond.

  Lees verder
Desc

Producten 13-24 van 99

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top