Wat zijn de betaalmogelijkheden bij kibanitools.com?
U kunt op de volgende maner betalen: iDeal, Paypal, Creditcard, Achteraf Betalen, Mister Cash Bancontact. Op onze betaalmogelijkheden pagina vindt u meer informatie.

Wat zijn de verzendkosten bij kibanitools.com?
Voor Nederland € 7,95 en België  € 9,95 Voor palletzendingen binnen Nederland € 29,95 en Voor België dient u even contact op te nemen met de klantenservice. Hier vindt u meer informatie over de verzendkosten.

Wat zijn de levertijden bij kibanitools.com.
Voor Nederland geld voor 15:00 uur besteld morgen in huis. België voor 15:00 besteld is 1-2 dagen levertijd. Hier vindt u meer informatie over de levertijden voor Nederland en België.

Ruilen of terugsturen van je bestelling.
Ruilen of terugsturen mag binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen worden gedaan, echter het product moet ongebruikt en in originele staat zijn. De producten dienen in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Alle voorwaarden voor het ruilen of terugsturen van artikelen, vindt u hier op onze ruilen en retourneren pagina.

Ik heb een defect product ontvangen, of de doos is beschadigd.
Dit is bijzonder vervelend. Wilt u zo snel mogelijk contact opnemen met de klantenservice, hieronder aan de pagina vindt u onze contactgegevens. Indien u bij het bezorgen van u product een kapotte doos krijgt weiger deze dan bij de chauffeur, op deze manier kunnen wij garanderen dat u altijd het product in een nieuwe en dichte doos ontvangt.

Heb ik garantie op mijn aankoop?
Op alle producten in onze winkel zit een jaar garantie. Mocht het product kapot gaan binnen een jaar dan mag u contact opnemen met onze klantenservice. Onderaan deze pagina vindt u onze contactgegevens.
Hier vindt u meer informatie over garantie op onze producten.

Kan ik mijn zending volgen?
U krijgt van elke bestelling automatisch van ons een traceercode zodat u kunt zien wanneer u bestelling bij u wordt geleverd. Sommige bestellingen worden ook eventueel op de zaterdag geleverd.

Zijn de producten voorzien van de geldende keurmerken?
Voor al onze producten gelden de Europese keurmerken. Bij de technische specificatie van het product staan de keurmerken die van toepassing zijn voor het betreffende product.
Hier vindt u meer informatie over keurmerken op onze producten.

Kibani tools
Gasfabriekstraat 57
7541 WD Enschede
Nederland

Email Nederland: [email protected]
Email Belgie: [email protected]
Telefonisch: 0031 06-51840031

Bedrijfsgegevens
KVK nummer: 06056347
BTW nummer: NL171555429B01

ING BANK
Swift/Bic: INGBNL2A
IBAN nummer: NL56 INGB 0006 5866 70