Kibanitools.com verzenden.
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is binnen 1 werkdag in huis. Dit is afhankelijk van onze verzendpartners PostNL en DPD. U krijgt van uw geplaatste bestelling een email met een track and trace code zodat u de zending live kunt volgen. Indien u kiest voor een bankoverschrijving zal de bestelling pas worden verzonden als uw betaling bij ons binnen is. Grotere artikelen worden per pallet naar u verzonden, maar dit staat wel duidelijk aangegeven bij het product als het om een palletzending gaat. Indien een artikel toch niet op voorraad blijkt te zijn dan nemen wij even contact met u op. Mits u bij de eerste leverpoging niet thuis bent zal er altijd nog minimaal 1 keer een poging worden gedaan om het pakket bij u af te leveren en indien nodig kunt u het pakje bij een afhaalpunt ophalen.

Levertijden voor België.
Als u in België woont en u plaatst een bestelling bij voor 15:30 uur dan wordt deze dezelfde dag verzonden. De gemiddelde levertijden voor België zijn 1-2 werkdagen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een traceercode waarmee u de bestelling kunt traceren.

Verzendkosten Nederland en België: 
Voor Nederland bedragen de verzendkosten eenmalig € 7,95 en voor België eenmalig € 9,95.
Palletzendingen zijn voor Nederland eenmalig € 29,95 en voor België dient u even contact op te nemen met de klantenservice via telefoon 0031 06-51840031 of [email protected] of [email protected].

Onze verzendpartners doen hun uiterste best om hun gemaakte afspraken na te komen. Indien het toch voorkomt dat er een vertraging met uw pakket optreedt dan zullen wij direct contact met u opnemen en u de juiste bezorgdatum geven. Voor sommige producten geldt dat uw zending op een pallet wordt geleverd. Dit staat bij het product dan aangegeven. Indien u bij een bezorgpoging niet thuis bent zal er altijd een tweede poging worden gedaan om de zending bij u af te leveren. Denk u bij het in ontvangst nemen van u zending altijd aan de verzendverpakking niet beschadigd mag zijn, mocht u een beschadigde doos bezorgd krijgen neemt u de zending dan niet aan. Hiermee willen we voorkomen dat u beschadigde of incomplete producten krijgt. Mocht u naar aanleiding van uw zending nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij deze graag van u.

Pakket retourneren.
Indien u om wat redenen dan ook niet tevreden bent met u product dan mag u deze zonder opgaaf van reden terugsturen. Er zijn een aantal voorwaarden het terugsturen van uw product.
* Alle artikelen mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen geretourneerd worden, maar moeten wel ongebruikt en in originele staat zijn.
* De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Bewaar het verzendbewijs dat je bij het pakketpunt krijgt goed.
* Stuur producten altijd terug in de originele verpakking. Geen uitzondering omdat we de hoogste kwaliteit voor iedereen willen garanderen.
* Het product mag niet gemonteerd of gebruikt zijn. Er mag geen olie of brandstof in zitten.
* De zending moet compleet zijn, precies zoals die is geleverd.
* Voor het terugsturen van palletzending mag u eerst contact opnemen met de klantenservice dan plannen wij een ophaalopdracht voor u in.

Indien er een onderdeel tijdens het eerste gebruik of kort daarna kapot gaat,zullen wij deze kosteloos vervangen. Een machine die eenmaal gebruikt is kan niet worden geretourneerd indien een vervangend onderdeel het probleem oplost. Wij vragen hiervoor uw begrip. Overige retourvoorwaarden ziet u hierboven.

 

Copyright © 2024 - Kibanitools.com