Op voorraad
SKU
KBM41

Kibani Bosmaaier 4 in 1 Tool – Bosmaaier Benzine - 52 cc 1.9 PK Onkruidborstel - 40-tands Zaagblad - Maaidraad - Veiligheidsset

De Kibani bosmaaier 52 CC baant zich met gemak door onkruid, gras en struiken. De bosmaaier heeft een krachtige 1.9 PK sterke 2-Takt motor en werkt met een

€ 210,99

De Kibani kantenaamier - Bosmaaier voor alle klussen.
De Kibani bosmaaier 52 CC baant zich met gemak door onkruid, gras en struiken. De bosmaaier heeft een krachtige 1.9 PK sterke 2-Takt motor en werkt met een draadkop op vlijmscherp 3-tands mes. Hierdoor is gras geen partij voor deze krachtpatser. De draadkop is voorzien van een handige Tap & Go systeem. Tijdens het maaien slijt het maaidraad rustig af, en om nieuw maaidraad te voeren, tik je de draadkop tijdens het maaien op de grond, hierdoor wordt het de draad langer en afgesneden tot de juiste lengte door een mes op de beschermkap, en hoef je niet steeds te stoppen met maaien om de draadkop te corrigeren. Omdat het maaidraad slijt dien je na enige tijd de draadkop opnieuw te vullen met maaidraad of de gehele draadkop zal na een tijd vervangen moeten worden. Het maaidraad van 100 meter lengte wordt meegeleverd. Indien je dik onkruid en ander stevig materiaal wilt maaien gebruik dan het 3 tands mes. Wil je nog dikkere materiaal maaien gebruik dan een 40 tands zaagblad, hiermee kun je moeiteloos door dikkere takken en struiken heen maaien. Het grote 40 tands zaagblad is bij deze bosmaaier inbegrepen. 

Wist je dat je je bosmaaier 4-in-1 ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? Het gedraaide staaldraad van de onkruidborstel verwijdert moeiteloos al het onkruid – je hebt dus geen schadelijk gif meer nodig!

Complete set met essentiële accessoires. De bosmaaier wordt standaard geleverd met een draagriem, 3-tands mes, draadkop, onkruidborstel, 100 meter maaidraad, werkhandschoenen, beschermbril, gehoorbeschermers en een brandstofflacon. Daarnaast bevat dit complete pakket nog een gereedschapssetje bestaande uit een bougiesleutel, schroevendraaier, moersleutel en inbussleutels. Je kunt dus direct veilig met je nieuwe bosmaaier aan de slag!

Door de meegeleverde draagriem en handige handgrepen heb je zeer comfortabel apparaat om mee te werken. De draagriem is bovendien te verstellen naar je eigen lengte. Op de handgreep zit de gashendel die weer de motor bedient. Voor extra gebruiksgemak zit er een vergrendelknop op.

Meegeleverde accessoires:
* Draagriem (1st.)
* 3-tands mes (1st.)
* Draadkop (1st.)
* Onkruidborstel (1st.)
* Gehoorbeschermer (1st.)
* 100 meter Maaidraad
* Werkhandschoenen (1st.)
* Beschermbril (1st.)
* Brandstofflacon (1st.)
* Bougiesleutel (1st.)
* Schroevendraaier (1st.)
* Moersleutel (1st.)
* Inbussleutel (2st.)
* Kabelbinder (2st.)

Tip! Mengsmering is slechts 3 weken houdbaar. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult.

De olie die we voor de bosmaaier adviseren is Agealube olie. Dit is een speciale tweetakt olie die is ontwikkeld voor tuinmachines, gebaseerd op zorgvuldig gekozen hoogwaardige minerale en synthetische basisoliën. De olie zorgt ervoor dat de motoronderdelen gesmeerd worden en voorkomt een aanslag op de bougie. Deze speciale olie zorgt tevens ook voor een lagere rookvorming dan anderen en goedkopere oliën.

* Belangrijke informatie omtrent de brandstof.
Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees hier meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap.

* Enkele handige tips voor het langdurig kunnen gebruiken van de bosmaaier.
De bosmaaier onderhouden is erg belangrijk, omdat je zo de levensduur kunt verlengen. Na elke gebruik adviseren wij om de deze schoon te maken met de Agealube bio reiniger. Deze special spray en tevens biologisch afbreekbare spray werkt als ontvetter en reinigt moeiteloos elk oppervlak zonder dat deze aangetast wordt Even de spray laten inwerken en afnemen en hij ziet er weer als nieuw uit. Als je de bosmaaier lange tijd niet gebruikt dan adviseren wij om alle brandstof uit de bosmaaier te halen, de motor te starten en laten lopen tot dat deze automatisch uitvalt, zo voorkom je eventuele verstoppingen en opstartproblemen.

In plaats van Euro 98 is het ook mogelijk om Aspen 4 alkylaatbenzine te gebruiken. Houd hierbij de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter Aspen 4 (1:25)

Kijk voor alle technische specificaties zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632286288
Gewicht
9 KG
Afmetingen
112 CM x 32 CM x 33 CM
Aandrijving
Benzine
Cilinderinhoud
52,3 CC
Vermogen
1,9 PK / 1,4 KW
Soort Brandstof
Euro 98
Inhoud Brandstoftank
1,2 Liter
Soort Olie
2 - Takt olie
Mengverhouding
1 : 25
Stationair Toerental
3,000 Toeren per minuut
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Inhoud Draad Kop
Circa 3 meter nylon maai draad
Snij Diameter Draad Kop
430 MM ( 43 CM )
Diameter Asgat 3 -Tands Mes
25,4 MM
Dikte Nylon Draad
2,5 MM
Keurmerken
CE - GS - SUD - TUV
Garantie
1 Jaar
Merk
Kibani
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Bosmaaier 4 in 1 Tool – Bosmaaier Benzine - 52 cc 1.9 PK Onkruidborstel - 40-tands Zaagblad - Maaidraad - Veiligheidsset
To Top