Op voorraad
SKU
KIGECS1800

Kibani Kettingzaag Elektrisch – 1800 Watt – Zwaardlengte 40 cm - Zaagt Tot Een Diameter Van 37,5 cm

Met de Kibani elektrische kettingzaag kun je nu moeiteloos een boom omzagen  tot 37,5 centimeter dik) of een extra voorraad brandhout aanleggen. Deze elektrische

€ 69,99

Kibani Elektrische kettingzaag.
Met de Kibani elektrische kettingzaag kun je nu moeiteloos een boom omzagen tot 37,5 centimeter dik) of een extra voorraad brandhout aanleggen. Deze elektrische kettingzaag kan het allemaal aan. De zaag heeft een vermogen van maar liefst 1800 Watt en een zwaardlengte van 40 centimeter. Uiteraard kun je de zaag voorzien van een verlengsnoer zodat je een groot bereik hebt met de zaag. De ketting van de zaag wordt automatisch gesmeerd tijdens het zagen. De elektrische zaag is aanzienlijk stiller dan een zaag met een benzinemotor.


Zaagblad en veiligheid.
De Kibani ketting is voorzien van een 45,5 centimeter lang zaagblad. De kettingzaag is voorzien van een kettingremsysteem en een automatisch kettingremsysteem, zodat de motor stilvalt wanneer er een terugslag plaatsvindt, zodat u veilig kunt werken.

Let op! Veilig werken met een kettingzaag.
Het werken met een kettingzaag vergt enige training. Wanneer je nog nooit met een kettingzaag gewerkt hebt, is het raadzaam om een training te volgen. Draag altijd tijdens het gebruik werkhandschoenen aan en gebruik de juiste gezicht en gehoorbescherming.

Meegeleverde Accessoires:
* Zaagbladbeschermer (1st.)
* Zaagketting (1st.)
* Zaagblad (1st)
* Handleiding (1st.)

Onderhoud van de kettingzaag.
Ook qua onderhoud is deze elektrische kettingzaag een verademing. Controleer de zaag regelmatig op slijtage en beschadigingen, zorg dat je de zaag na elk gebruik schoonmaakt (bijvoorbeeld met de Agealube bio reiniger) en zorg dat je altijd met een scherpe zaagketting werkt. Meer hoef je niet te doen! Het vervangen van de zaagketting is een fluitje van een cent dankzij de handige stelknop waarmee je de ketting op spanning brengt. Let wel op dat je de zaagketting in de juiste richting plaatst. Deze is aangegeven met pijlen op zowel het zaagblad als de zaagketting.

Kijk voor alle technische specificaties van de kettingzaag zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632281597
Gewicht
5 KG
Afmetingen
46 CM x 23 CM x 17 CM
Lengte Ketting
406 MM/ 16 INCH ( 56 Tanden )
Aandrijving
Elektrisch
Voltage
230 V - 240 V / 50 HZ
Inhoud Oliereservoir
0,12 Liter
Vermogen
1800 WATT
Lengte Netsnoer
35 CM
Stationair Toerental
7,000 Toeren per minuut
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Totaal Lengte Zaagblad
45,5 CM
Zaagoppervlak
40 CM
Kettingsnelheid
13,5 meter per seconde
Pitch Maat Ketting
3/8 INCH - 9,53 MM
Dikte Aandrijfschakels
1,3 MM / 0,050 INCH
Gebruikshandleiding
Ja
Geluidsniveau
107 DB
Keurmerken
CE
Garantie
1 Jaar
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Kettingzaag Elektrisch – 1800 Watt – Zwaardlengte 40 cm - Zaagt Tot Een Diameter Van 37,5 cm
To Top