Op voorraad
SKU
WPSH1005

Kibani Aanzuigslang 1 Inch 5 Meter Onder Meer Geschikt Voor De Kibani Waterpomp 15.000 Liter En Andere 1 Inch Pompen

Een goede waterpomp kan niet zonder een goede aanzuigslang, kies voor deze gewapende aanzuigslang met een diameter van 1 INCH ( 2.54 CM ) met een

€ 8,99

Aanzuigslang 1 INCH ( 2.54 CM ) 5 meter lang.
Een goede waterpomp kan niet zonder een goede aanzuigslang, kies voor deze gewapende aanzuigslang met een diameter van 1 INCH ( 2.54 CM ) met een lengte van 7 meter. Deze aanzuigslang is de beste keus voor je waterpomp. De bewapening zorgt ervoor dat de slang zich niet vacuüm zuigt. De maximale werkdruk is maar liefst 6 bar.

Let goed op de juiste afmetingen.
Deze aanzuigslang is te gebruiken voor onder meer een Kibani waterpomp, namelijk de Kibani 15.000 liter per uur met 2-takt motor. Ook voor andere waterpompen met een aansluiting van 1 INCH ( 2.54 CM ) is deze aanzuigslang ook te gebruiken. Als je de waterpomp gaat gebruiken om water omhoog te pompen is het erg belangrijk dat de maximale lengte van de aanzuigslang niet langer is dan 5 meter in lengte.

Tips! Voor het beste gebruik van je pomp.
Voor de beste prestaties van je waterpomp, kun je kiezen voor een zo kort mogelijke slang. Gebruik alleen een langere slang als de situatie daar om vraagt. En het is erg belangrijk om op te letten wat de maximale opvoerhoogte is van de waterpomp die je gebruikt. Heb je een andere aanzuigslang nodig, deze hebben wij ook in ons assortiment, wij hebben verschillen 2 INCH en 3 INCH slangen in ons assortiment.

Onmisbare accessoires de waterpomp.
Wil je niet elke keer in de weer moeten met slangklemmen en een schroevendraaier? Met behulp van een 1 inch snelkoppeling verbind je de aanzuigslang binnen enkele seconden waterdicht aan je waterpomp.

Voor zelf aanzuigende waterpompen is een terugslagklep bovendien een uitkomst. Deze zorgt ervoor dat een gevulde waterslang niet leegloopt en je dus gemakkelijker de waterpomp start en zelf aanzuigend maakt. Ook filtert de terugslagklep het water, zodat de waterpomp tijdens gebruik niet verstopt kan raken.

Kijk voor alle technische specificaties van de aanzuigslang zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280989
Afmetingen
42 CM x 42 CM x 10 CM
Lengte
5 Meter
Diameter
1 INCH / 2,5 CM
Werkdruk
6 BAR
Materiaal
PVC
Gebruikstemperatuur
Min 5 graden tot 65 graden
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Diameter Slang
1 INCH / 25,4 MM
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Aanzuigslang 1 Inch 5 Meter Onder Meer Geschikt Voor De Kibani Waterpomp 15.000 Liter En Andere 1 Inch Pompen
To Top