Op voorraad
SKU
GTCB1842

Kibani accu grastrimmer 18V - inclusief 2000mAh li-ion accu- snoerloos - bosmaaier - kantenmaaier

De Accu Platform van de Kibani Accu Grastrimmer 18V
Dit artikel is onderdeel van een Kibani accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu uitwisselbaar is op alle Kibani accu tuingereedschap. De accu is met een uurtje volledig opgeladen en kan dan dertig minuten mee! Mocht je toch vinden dat dit aan de korte kant is dan bieden wij de accu’s ook los aan.

€ 69,99

De Kibani Accu Grastrimmer 18V is een krachtige machine voor het onderhouden van je tuin. De machine wordt veelal gebruikt voor de plekken waar de grasmaaier moeilijk bij kan. Hierdoor kan elk stukje van jouw gazon netjes bijgehouden worden!

De Accu Platform van de Kibani Accu Grastrimmer 18V
Dit artikel is onderdeel van een Kibani accu platform. Dit is voordelig, duurzaam en gebruiksvriendelijk omdat de meegeleverde accu uitwisselbaar is op alle Kibani accu tuingereedschap. De accu is met een uurtje volledig opgeladen en kan dan dertig minuten mee! Mocht je toch vinden dat dit aan de korte kant is dan bieden wij de accu’s ook los aan.

Krachtige motor met hoog toerental
De motor van deze accu grastrimmer zorgt voor een toerental tot 8.500 toeren per minuut, het trimmen van hoog gras is dus geen punt voor deze machine! Ook wanneer jij een grotere tuin hebt kun je met deze grastrimmer geweldig uit de voeten.

Verstelbare motorkop
De motorkap moet zo versteld worden dat deze naadloos aansluit aan het te trimmen oppervlak. Deze kan over een hoek van -90 tot +90 graden versteld worden, waarbij je de keuze hebt uit vijf verschillende standen. Dit is handig als je de accu grastrimmer bijvoorbeeld voor verticaal trimmen wil gebruiken. De motorkop genereert met het bijbehorende maaidraad een maaicirkel van 250 millimeter. De bijhorende beschermkap is ook uitgerust met een mesje dat het maaidraad op de juiste lengte houdt, zo hoef je het niet telkens bij te knippen!

Verstelbare telescopische geleidesteel
Om rug- en nekklachten te voorkomen is deze machine voorzien van een verstelbare telescopische geleidesteel. Zo kun je de lengte van de geleidesteel aan laten sluiten bij je eigen lichaamslengte. Na het gebruik van de machine kan de steel weer klein gemaakt worden zodat het extra compact opgeborgen kan worden.

Stevig handvat
Aan het uiteinde van de geleidesteel zit een stevig handvat waarmee je de machine stevig en comfortabel vast kunt houden. Daarbij absorbeert het handvat een groot deel van de vrijgekomen trillingen. Dit maakt het trimmen van je gazon nog comfortabeler.

Traploos instelbare tweede handgreep
Naast de handgreep aan het uiteinde van de geleidesteel, zit er op de geleidesteel zelf een tweede handgreep. Hiermee kun je de accu grastrimmer nog beter controleren. Deze tweede handgreep is traploos instelbaar. Hierdoor kun je hem helemaal stellen naar jouw eigen wensen.

Bloembeschermer
Aan de voorzijde van de machine zit een handige bloembeschermer om te voorkomen dat je bloemen beschadigt tijdens het trimmen van het gazon. Wel zo fijn natuurlijk, want je wilt je tuin opknappen en niet verpesten. Met deze Kibani accu grastrimmer 18V hoef jij je geen zorgen te maken.

Belangrijkste kenmerken van de Kibani 1300mAh accu:
* Verstelbare, telescopische steel voor een verantwoorde werkhouding.
* Bloembeschermer zodat alleen het gras getrimd wordt.
* Verstelbare motorkop en handvat voor een ergonomische werkhouding.

Belangrijke specificaties
* Accu: 18V-2000 mAh - Li-Ion
* Nominale spanning: 18V gelijkstroom
* Laadtijd accu: ca. 40 min
* Max. Gebruiksduur: 55 min
* Maaicirkel: 250 mm
* Toerental: 8500 rpm
* Snijapparaat: draadkop
* Snijhoek: 0°-60°/15° (5 posities)
* Gewicht (met batterij): 2.0kg
* Geluidsvermogensniveau: 92dB(A)

Meer informatie
EAN
8719632287698
Afmetingen
80 CM x 30 CM x 30 CM
Accu
18V-2000 mAh – Li-Ion
Nominale Spanning
18V Gelijkstroom
Laadtijd Accu
Circa 40 minuten
Maximale Gebruiksduur
55 minuten
Gewicht
2 KG
Snijapparaat
Draadkop
Maai Breedte
250 MM - ( 25 CM )
Aandrijving
Accu
Maximale Toerental
8,500 Toeren per minuut
Keurmerken
CE
Garantie
Ja
Merk
Kibani
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani accu grastrimmer 18V - inclusief 2000mAh li-ion accu- snoerloos - bosmaaier - kantenmaaier
To Top