Trekstarter / Repeteerstarter Kibani Bosmaaier 52 CC En Combitools - LET OP Ook Geschikt Voor de Oude Kibani Grondboor

Op voorraad
SKU
Trekstarter Repeteerstarter Bosmaaier 52
€ 24,95
Samenvatting

Trekstarter / Repeteerstarter Kibani Bosmaaiers 52 CC En Combitool - LET OP Ook Geschikt Voor de Oude Kibani Grondboor!

Trekstarter / Repeteerstarter Kibani Bosmaaiers 52 CC En Combitools van Kibani - LET OP Ook Geschikt Voor de Oude Kibani Grondboor!

LET OP !
Het is erg belangrijk dat u de juiste onderdelen besteld voor de juiste machine. Wat heel belangrijk is, is dat er oudere modellen van kibani zijn die andere onderdelen hebben. In dat geval is het erg belangrijk dat de foto's van de onderdelen die wij aanbieden overeenkomen met het juiste onderdeel dat u zoekt.

Indien u twijfelt, mag u voor de zekerheid even een mail sturen naar [email protected] met wat foto's van het onderdeel dat u zoekt.

LET OP ! Deze starter is ook geschikt voor de oude modellen grondboren van Kibani. Bij twijfel even bij de andere starters kijken welke u precies nodig heeft.

Onderdelen die niet passen of zijn gebruikt, of enige sporen van gebruik vertonen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Onderdelen in de shop zijn allemaal nieuw.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trekstarter / Repeteerstarter Kibani Bosmaaier 52 CC En Combitools - LET OP Ook Geschikt Voor de Oude Kibani Grondboor