Snaren Set - V-Snaar Aandrijving En V-Snaar Achteruit Voor De Kibani Grondfrees 6.5 PK GTT6505

€ 43,95
Op voorraad
SKU
Snaren Set

Het is erg belangrijk dat u de juiste onderdelen besteld voor de juiste machine. Wat heel belangrijk is, is dat er oudere modellen van kibani zijn die andere onderdelen hebben

Snaren Set - V-Snaar Aandrijving En V-Snaar Achteruit Voor De Kibani Grondfrees 6.5 PK GTT6505

Wellicht is het verstandig om beide snaren te checken op slijtage, en deze voor de zekerheid allebei te vervangen met deze snarenset voor de grondfrees.

LET OP !
Het is erg belangrijk dat u de juiste onderdelen besteld voor de juiste machine. Wat heel belangrijk is, is dat er oudere modellen van kibani zijn die andere onderdelen hebben. In dat geval is het erg belangrijk dat de foto's van de onderdelen die wij aanbieden overeenkomen met het juiste onderdeel dat u zoekt.

Indien u twijfelt, mag u voor de zekerheid even een mail sturen naar [email protected] met wat foto's van het onderdeel dat u zoekt.

Onderdelen die niet passen of zijn gebruikt, of enige sporen van gebruik vertonen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Onderdelen in de shop zijn allemaal nieuw.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Snaren Set - V-Snaar Aandrijving En V-Snaar Achteruit Voor De Kibani Grondfrees 6.5 PK GTT6505
Copyright © 2024 - Kibanitools.com