Kruislijnlaser 16 Lijnen Met accessoire Koffer - Bouwlaser Zelfnivellerend - Kruislijnlaser Rotatielaser Laserwaterpas Met Oplaadbare Accu Met Beschermbril En Opberg Box

Op voorraad
SKU
DPLL2016
€ 61,99
Samenvatting

Met de Kibani kruislijnlaser kun je 16 lijnen projecteren, zowel horizontaal als verticaal. De lijndikte is 2 mm, en verschilt per afstand van het oppervlak. De erg precieze nauwkeurigheid zorgt voor scherpe en rechte lijnen!

Kruislijnlaser 16 Lijnen Met accessoire Koffer - Bouwlaser Zelfnivellerend - Kruislijnlaser Rotatielaser Laserwaterpas Met Oplaadbare Accu Met Beschermbril En Opberg Box.

Kaarsrechte lijnen op de muur zonder te tekenen? De Kibani Kruislijnlaser is jouw oplossing! Deze bouwlaser projecteert verticale en horizontale lijnen in het rood. De bouwlaser is 180 graden kantelbaar. zodat je schuine lijnen kan creëren of kunt werken op schuine oppervlaktes! De bouwlaser is 360 graden draaibaar wanneer deze gemonteerd is op een statief. Door de 3-poots onderkant staat deze altijd stabiel. Dankzij de bijgeleverde waterpas kun je altijd zien of je rechte lijnen maakt!

Rode horizontale en verticale lijn
Met de Kibani kruislijnlaser kun je 16 lijnen projecteren, zowel horizontaal als verticaal. De lijndikte is 2 mm, en verschilt per afstand van het oppervlak. De erg precieze nauwkeurigheid zorgt voor scherpe en rechte lijnen!

Opladen via accu
Veel andere kruislijnlasers werken op batterijen, maar de Kibani kruislijnlaser werkt op een oplaadbare accu. Dankzij de meegeleverde oplader is de bouwlaser in een mum van tijd opgeladen. De grote accu van 2400mAh zorgt ervoor dat je er zeker 5 uur mee kan werken!

Bijgeleverde accessoires
Bij de Kibani bouwlaser worden een paar accessoires meegeleverd. De bouwlaser is verpakt in een stevige opberg box wat er voor zorgt dat je deze overal mee naar toe kan nemen. Ook bevat de bouwlaser een sterke beschermbril. Deze beschermbril houdt laserstralen tegen zodat je geen oogbeschadigingen op kan lopen.

Specificaties:

Meetbereik: 20 m
Meetnauwkeurigheid: 1 – 2mm
Temperatuur: -30 C - +50 C
Bescherming: IP54
Gewicht: 2.5 kg
Laserdiode: 515 nm (rood)
Werktijd volle accu: 5 uur
Garantie: 1 jaar

Meer informatie
EAN8720707875269
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kruislijnlaser 16 Lijnen Met accessoire Koffer - Bouwlaser Zelfnivellerend - Kruislijnlaser Rotatielaser Laserwaterpas Met Oplaadbare Accu Met Beschermbril En Opberg Box