Kibani Zaagblad 20 Inch - 50 CM Bestel Deze Nu Extra Mee Met De Kettingzaag

Op voorraad
SKU
KIGFCSA150
€ 19,99
Samenvatting

Om zo veilig mogelijk te werken en de optimale werking van de kettingzaag te kunnen garanderen zul je van tijd tot tijd het zaagblad moeten vervangen. Dit

Kibani zaagblad 20 inch - 50 cm.
Om zo veilig mogelijk te werken en de optimale werking van de kettingzaag te kunnen garanderen zul je van tijd tot tijd het zaagblad moeten vervangen. Dit zaagblad is 50 centimeter lang en is onder andere geschikt voor de Kibani Kettingzaag Benzine – 58 cc - 2.9 PK 2-Takt Motor. De zaagoppervlakte van het zaagblad is 50 cm en de pitchmaat is 3/8” ( 3/8 INCH ).

Wanneer is het zaagblad aan vervanging toe?
Een versleten verflaag is een goede eerste indicatie dat het zaagblad aan vervanging toe is. Het is hoog tijd voor een nieuw zaagblad wanneer de geleiders in het neuswiel aan één zijde versleten, en dus puntig, zijn.

Ook een grote speling in de groef betekent dat het zaagblad vervangen moet worden. Leg een liniaal of schroevendraaier langs het zaagblad. Wanneer er geen ruimte tussen het zaagblad en de liniaal of schroevendraaier zichtbaar is, is het zaagblad versleten.

Tip! Ook het tijdig vervangen van de zaagketting doet wonderen voor de prestaties van je kettingzaag.
Bestel de juiste zaagketting direct mee.

Let op! Veilig werken met een kettingzaag.
Het werken met een kettingzaag vergt enige training. Wanneer je nog nooit met een kettingzaag gewerkt hebt, is het raadzaam om een training te volgen. Draag altijd tijdens het gebruik werkhandschoenen aan en gebruik de juiste gezicht en gehoorbescherming.

Kijk voor alle technische specificaties van het zaagblad zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabbla"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN8719632281399
Afmetingen55 CM x 5 CM x 1 CM
Lengte Ketting20 INCH / 50 CM
Pitch Maat0,325 INCH
Aantal Aandrijschakels72
Dikte Aandrijfschakels1,7 MM
MerkKibani
Garantie1 Jaar
Made InGermany
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Zaagblad 20 Inch - 50 CM Bestel Deze Nu Extra Mee Met De Kettingzaag