Kibani Werktafel 7 In 1 - Inklapbare Werkbank - Inklapbaar - Steiger -Zaagtafel

Op voorraad
SKU
WB7IN1
€ 149,99
Samenvatting

Deze innovatieve multifunctionele werktafel is speciaal ontworpen door Kibani om u te helpen bij een groot aantal aan doe-het-zelf projecten. Uitgerust met 7 verschillende functies, is deze uiterst

Kibani Werktafel 7 In 1 - Inklapbare Werkbank - Inklapbaar - Steiger -Zaagtafel

Deze innovatieve multifunctionele werktafel is speciaal ontworpen door Kibani om u te helpen bij een groot aantal aan doe-het-zelf projecten. Uitgerust met 7 verschillende functies, is deze uiterst compacte, handige, opvouwbare en gemakkelijk te vervoeren werkbank een onmisbaar onderdeel van uw werkplaats en een waardevolle bondgenoot bij het optimaliseren van uw projecten.

Het is een uitstekende werkbank, voorzien van een stevig werkblad, compleet met liniaal, gradenboog, uitneembaar opbergvak en gaten voor het bevestigen van klemmen voor het zagen met een zaag of cirkelzaag en het gebruik van de boormachine te vergemakkelijken. Het heeft een zeer stevig telescopisch statief met 4 aluminium poten die kunnen worden ingeklapt en in 2 standen verstelbaar zijn. De werkbank beschikt ook over antislipvoetjes om de stabiliteit te vergroten. Dankzij de telescopische poten en een ophefbare handgreep, waaraan indien nodig het opbergvak kan worden bevestigd, kan de tafel ook worden gebruikt als steiger om te helpen bij schilder- en andere werkzaamheden op hoogte. Tenslotte kan de werktafel, dankzij de 4 ABS-wielen die op het onderstel zijn geplaatst, waarbij de 4 poten verdwijnen, gemakkelijk worden omgevormd tot een onderstel dat kan worden gebruikt voor onderhouds- en controlewerkzaamheden aan voertuigen, of tot een trolley die kan worden gebruikt voor het vervoer van pakketten, meubilair of zware apparaten.

Ongelooflijk veelzijdig en innovatief, maar ook solide, stabiel en goed vervaardigd. De Kibani werkbank is snel op te vouwen en gemakkelijk te transporteren van de ene plaats naar de andere. het is handig en plaatsbesparend en zal uw manier van werken revolutioneren!

Specificaties:

Max belastbaarheid: 150KG
Afmetingen (LxBxH): 108 x 54 x 5/53/80
Toepassingen: Inklapbaar, trolley, steiger, ligkar, werkbank, zaagtafel
Materiaal: aluminium/kunstof
Merk: Kibani

Meer informatie
EAN8719632288497
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Werktafel 7 In 1 - Inklapbare Werkbank - Inklapbaar - Steiger -Zaagtafel