Op voorraad
SKU
KIGFWP15000

Kibani Waterpomp 15.000 Liter Per Uur - 52 cc 2-Takt Benzine Motor - 3000 Toeren Per Minuut Perfect Voor Kelder Of Zwembad

Wil je je tuin of gazon bewateren dan is hier de waterpomp die daar uitermate geschikt voor is, namelijk de compacte Kibani waterpomp van 1.45 KW en een pompvermogen

€ 134,99

Kibani waterpomp 15.000 liter per uur.
Wil je je tuin of gazon bewateren dan is hier de waterpomp die daar uitermate geschikt voor is, namelijk de compacte Kibani waterpomp van 1.45 KW en een pompvermogen van maar liefst 15.000 liter water per uur. Heb je water in de kelder dan is dit de waterpomp die het water uit de kelder kan pompen zonder enig probleem.

Water gemakkelijk verplaatsen.
Het water dat wordt opgepompt hoeft niet helder te zijn, gebruik daarom de meegeleverde aanzuigkorf om deeltjes te filteren uit het water, zodat de pomp niet verstopt raakt. De Kibani waterpomp is zelf aanzuigend zodra je het pomphuis en de slang volledig met water hebt gevuld. De waterpomp werkt namelijk niet als een stofzuiger.

Luchtdicht aansluiten van de aanzuig en uitvoerslang.
De waterpomp is geschikt in combinatie met aanzuig en afvoerslangen met een diameter van 1 INCH oftewel 2.54 centimeter. Alle onderdelen om de slag te bevestigen zitten worden standaard meegeleverd. Voor de beste werking van de waterpomp wordt geadviseerd om een aanzuigslang van maximaal 8 meter te gebruiken, dit is namelijk de maximale aanzuighoogte van de slang. Sluit de aansluiting tussen de slangen helemaal luchtdicht af voor een optimale werking van waterpomp. Om dit makkelijker te maken kun je de meegeleverde snelkoppeling gebruiken. De snelkoppeling bestaat uit 2 delen waarmee je de slang makkelijk aan en af kunt koppelen.

Let op! De waterpomp kan niet worden gebruikt op een sproeisysteem.

Meegeleverde Accessoires:
* Brandstofflacon (1st.)
* Slangklem (3st.)
* Slang aansluitstuk (2st.)
* Rubberen ring (2st.)
* Wartel (2st.)
* Inbussleutel (2st.)
* Steeksleutel (1st.)
* Bougiesleutel (1st.)
* Schroevendraaier (1st.)
* Handleiding (1st.)

Belangrijke informatie omtrent mengsmering.
Mengsmering aanmaken De motor van de waterpomp loopt op een mengsmering van 1 liter 2-taktolie op 25 liter Euro 95 benzine. Let op! Het is mogelijk om Aspen 4 te gebruiken. Houd hierbij een verhouding aan van 200 ml olie op 5 liter benzine. Schade aan de motor, ontstaan als gevolg van te weinig oliesmering, valt niet onder de garantie. Maak daarom niet te veel in een keer; de waterpomp heeft een brandstoftank van 1,2 liter. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je
de brandstoftank ermee vult. Wij raden aan de mengsmering aan te maken met onze Agealube 2-taktolie. Dit is een olie speciaal ontwikkeld voor tuingereedschap, dat naast het smeren van de motoronderdelen ook aanslag en corrosie tegengaat. Bovendien is er aanzienlijk minder rookvorming dan bij andere merken. Agealube 2-taktolie wordt in een handige doseerfles geleverd. 

Tip! Mengsmering is slechts 3 maanden houdbaar.

Onderhoud van de Kibani waterpomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je waterpomp dien je de 2-taktmotor goed te onderhouden. Reinig de waterpomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de waterpomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit. Wanneer je de waterpomp langere tijd niet gebruikt, is het aanbevolen de brandstoftank volledig te legen en de motor vervolgens te laten lopen totdat deze uitvalt. Hiermee voorkom je verstoppingen en startproblemen. Voorkom verdere schade en berg de waterpomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Kijk voor alle technische specificaties van de waterpomp zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280224
Gewicht
9 KG
Aandrijving
Benzine
Afmetingen
43 CM x 33 CM x 32 CM
Soort Motor
2- Takt
Cilinderinhoud
52 CC
Vermogen
1,9 PK / 1,4 KW
Stationair Toerental
3,000 Toeren per minuut
Doorstroming
15 m3 per uur
Doorvoerlengte
21 Meter
Aanzuighoogte
8 Meter
Maximale Druk
2 BAR
Diameter Slang
1 INCH / 25,4 MM
Mengverhouding
1 : 25
Soort Brandstof
Euro 98
Soort Olie
2 - Takt olie
Inhoud Brandstoftank
1,2 Liter
Gebruiksduur Volle Tank
Circa 30 minuten
Geluidsniveau
112 DB
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Keurmerken
CE - GS - TUV
Merk
Kibani
Garantie
Ja
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Waterpomp 15.000 Liter Per Uur - 52 cc 2-Takt Benzine Motor - 3000 Toeren Per Minuut Perfect Voor Kelder Of Zwembad
To Top