Kibani Universele Onkruidborstel - 20 CM - Geschikt Voor Alle Kibani Maaiers

Op voorraad
SKU
WPHSA2001
€ 21,99
Samenvatting

Wist je dat je je bosmaaier en combitool ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? Het gedraaide staaldraad

Let op: Deze onkruidborstel is een opzetstuk voor een bosmaaier of combitool.
Wist je dat je je bosmaaier en combitool ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? Het gedraaide staaldraad van de borstel verwijdert moeiteloos al het onkruid – je hebt dus geen schadelijk gif meer nodig! De borstel heeft een diameter van 20 cm en is geschikt voor alle machines door het gebruik van de meegeleverde vulring. De borstel is geschikt voor bosmaaiers/multitools met een vermogen vanaf 33cc/1.36pk/1.0kw. De borstel werkt het beste met een vermogen boven 33cc/1.36pk/1.0kw.

De onkruidborstel heeft een maximaal toegestaan toerental van 10.000 toeren per minuut. Zorg er dus voor dat de machine waarop je de onkruidborstel bevestigt dit toerental niet kan overschrijden. Een lager toerental is uiteraard wel mogelijk.

Wat zit er in de doos:
- Onkruidborstel
- Vulring (1x)

Gebruik de onkruidborstel altijd met een beschermkap.

Het gebruiken van de bosmaaier met onkruidborstel
Zorg ervoor dat je bosmaaier na het bevestigen van de onkruidborstel goed in balans is, en de borstel zich net boven de grond bevindt wanneer de machine los over je schouder hangt. Dit doe je door de draagriem te verstellen. Houd tijdens gebruik de borstel iets naar links, in een hoek van 5 tot 10 graden. Je kunt het jezelf makkelijk maken door de as waarop de borstel bevestigd is iets naar links te kantelen met behulp van een inbussleutel.

Meer informatie
EAN8719632287131
Gewicht1,3 KG
Maximale Toerental10,000 Toeren per minuut
Diameter Asgat25,4 MM
MateriaalStaal
Diameter200 MM - 20 CM
GarantieJa
MerkKibani
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Universele Onkruidborstel - 20 CM - Geschikt Voor Alle Kibani Maaiers