Kibani Universele Borstelset Diameter 11 CM Voor De Kibani Elektrische Onkruidborstel - 1x Staal En 1x Nylon Onkruidborstel

Op voorraad
SKU
SH01C
€ 13,99
Samenvatting

Ben je op zoek naar universele borstels die passen op jouw elektrische onkruidborstel? Dan is deze set met stalen- en nylonborstel idéaal

Kibani Universele Borstelset Diameter 11 CM Voor De Kibani Elektrische Onkruidborstel - 1x Staal En 1x Nylon Onkruidborstel:

Ben je op zoek naar universele borstels die passen op jouw elektrische onkruidborstel? Dan is deze set met stalen- en nylonborstel idéaal voor jou! Door de universele maat passen ze op vrijwel elke elektrische onkruidborstel. Ook kun je de borstels op je elektrische onkruidborstel heel eenvoudig en zonder enig gereedschap wisselen.

Universeel

Deze borstels hebben een diameter van 11cm, en passen hiermee op veel elektrische onkruidborstels, zoals de Kibani elektrische onkruidborstel, de Güde elektrische onkruidborstel, EasyMaxx Grouting Cleaner en nog veel meer.

Stalen en Nylon borstel

Deze set bestaat zowel uit een stalen als een nylon borstel. De nylon borstel kan gebruikt worden voor normaal vuil en onkruid, terwijl je de stalen borstel kunt gebruiken voor het hardnekkigere werk. Je verwisselt de borstels van je elektrische onkruidborstel heel eenvoudig, je hebt er geen gereedschap voor nodig.

Let op: Deze borstels zijn alleen geschikt voor elektrische onkruidborstels en niet voor zwaardere benzinemachines, zoals bijvoorbeeld een kantenmaaier.

Specificaties

  • Materiaal: Staal en Nylon
  • Hoeveel borstels: 2
  • Universeel: Ja
  • Diameter: 11cm
Meer informatie
EAN8720707874033
Geschikt VoorKibani Elektrische Onkruidborstel
Ongeschikt VoorBenzine Onkruidborstels En Benzine Onkruidverwijderaars
MateriaalStaal En Nylon
Diameter11 CM
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Universele Borstelset Diameter 11 CM Voor De Kibani Elektrische Onkruidborstel - 1x Staal En 1x Nylon Onkruidborstel