Op voorraad
SKU
KIGFBCCTA5231

Kibani Onkruidborstel 20 CM Met Beschermkap Geschikt Voor De Kibani Bosmaaier 52 cc En Kibani Combitool 52 cc

Wil je je stoel, oprit of tuinbestrating er piekfijn laten uitzien? Dat kan nu met de Kibani onkruidborstel. Het staaldraad op de borstel verwijdert moeiteloos alle onkruid en

€ 29,99

De Kibani onkruidborstel.
Wil je je stoel, oprit of tuinbestrating er piekfijn laten uitzien? Dat kan nu met de Kibani onkruidborstel. Het staaldraad op de borstel verwijdert moeiteloos alle onkruid en ander vuil. Met deze onkruidborstel heb je geen gif meer nodig! De bosmaaier heeft een diameter van 20 cm en een aansluiting van 25,4 mm. De onkruidborstel is het beste te gebruiken in combinatie met bosmaaiers en of combitools met een vermogen van tenminste 35 cc, zoals de Kibani bosmaaier 52 cc en de Kibani combitool 52 cc. De onkruidborstel dient altijd met de beschermkap gebruikt te worden die is meegeleverd. Zorg ervoor dat je bosmaaier na het bevestigen van de onkruidborstel goed in balans is, en de borstel zich net boven de grond bevindt wanneer de machine los over je schouder hangt. Dit doe je door de draagriem te verstellen. Houd tijdens gebruik de borstel iets naar links, in een hoek van 5 tot 10 graden. Je kunt het jezelf makkelijk maken door de as waarop de borstel bevestigd is iets naar links te kantelen met behulp van een inbussleutel.

Let op! De stang wordt niet bij het artikel geleverd. 

Let op! Zorg dat je de onkruidborstel gebruikt op een machine waarvan het toerental niet meer als 10.000 toeren per minuut bedraagt, want het maximum toerental van de onkruidborstel is 10.000 per minuut. Een lager toerental is natuurlijk wel mogelijk, maar let u hierop.

De onkruidborstel is geschikt voor de volgende apparaten:
* Kibani bosmaaier 52 cc
* Kibani combitool 52 cc

Kijk voor alle technische specificaties van de onkruidborstel zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
EAN: 8719632281719
Gewicht
1 KG
Afmetingen
31 CM x 25 CM x 17 CM
Geschikt Voor
Kibani bosmaaier 52 cc / Kibani combitool 52 cc
Maximale Toerental
10,000 Toeren per minuut
Diameter Asgat
25,4 MM
Materiaal
Staal / Kunststof
Diameter
200 MM - 20 CM
Garantie
1 Jaar
Merk
Kibani
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Onkruidborstel 20 CM Met Beschermkap Geschikt Voor De Kibani Bosmaaier 52 cc En Kibani Combitool 52 cc
To Top