Niet op voorraad
SKU
KIGFWS261

Kibani Motor Rugspuit En Sproeier - 16 cc - 1 PK 2-Takt Benzine Motor De Onkruidverwijderaar Van Kibani

Heb je een grote moestuin, boom en of wijngaard dan hebben wij de juiste rug spuit en vernevelaar voor u. De rug spuit/vernevelaar is met zijn 1 PK sterke motor

€ 114,99

Kibani rug spuit en vernevelaar 1 PK 16 cc.
Heb je een grote moestuin, boom en of wijngaard dan hebben wij de juiste rug spuit en vernevelaar voor u. De rug spuit/vernevelaar is met zijn 1 PK sterke motor razendsnel in het vernevelen en verspreiden van meststoffen en bestrijdingsmiddelen, en plantenbeschermingsmiddelen. Dit kan zowel in de volgende vorm, vloeibaar en vast ( in poeder en korrelvorm ). Hiermee ga je onkruid gemakkelijk te lijf en garandeer je jezelf van een goede en gezonde oogst.

De krachtige motor van de Kibani rug spuit en vernevelaar.
De 2-takt van de Kibani rug spuit en vernevelaar heeft maar liefst een vermogen van 1 PK. De 16 cc motor verspreidt het maximaal 3 liter vloeibare middelen en 5,5 KG vaste middelen per minuut. Tevens heeft de Kibani rug spuit en vernevelaar ook een bereik van maar liefst maximaal 8 meter. Met de 25 liter die in het spuit reservoir kan, kunt u zonder grote moeite en te hoeven bijvullen grote oppervlakten vernevelen of besproeien.

Meegeleverde Accessoires:
* Steeksleutel (1st.)
* Bougiesleutel (1st.)
* Brandstofflacon (1st.)
* Anti-elektrostatische ketting/draad (1st.)
* Handleiding (1st.)

Belangrijke informatie omtrent mengsmering.
Mengsmering aanmaken De motor van de rug spuit/sproeier loopt op een mengsmering van 1 liter 2-taktolie op 25 liter Euro 95 benzine. Let op! Het is mogelijk om Aspen 4 te gebruiken. Houd hierbij een verhouding aan van 200 ml olie op 5 liter benzine. Schade aan de motor, ontstaan als gevolg van te weinig oliesmering, valt niet onder de garantie. Maak daarom niet te veel in een keer; de rug spuit heeft een brandstoftank van 1 liter. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult. Wij raden aan de mengsmering aan te maken met onze Agealube 2-taktolie. Dit is een olie speciaal ontwikkeld voor tuingereedschap, dat naast het smeren van de motoronderdelen ook aanslag en corrosie tegengaat. Bovendien is er aanzienlijk minder rookvorming dan bij andere merken. Agealube 2-taktolie wordt in een handige doseerfles geleverd.

Tip! Mengsmering is slechts 3 maanden houdbaar.

Onderhoud van de Kibani rug spuit en vernevelaar.
Om lang plezier te hebben van je motor rug spuit/sproeier dien je de 2-taktmotor goed te onderhouden. Reinig de rug spuit na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de rug spuit af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit. Wanneer je de rug spuit langere tijd niet gebruikt, is het aanbevolen de brandstoftank volledig te legen en de motor vervolgens te laten lopen totdat deze uitvalt. Hiermee voorkom je verstoppingen en startproblemen.

Kijk voor alle technische specificaties van de rugspuit zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632281603
Gewicht
10 KG
Afmetingen
65 CM x 46 CM x 33 CM
Aandrijving
Benzine
Soort Motor
2- Takt
Vermogen
1 PK / 0,75 KW
Cilinderinhoud
16 CC
Mengverhouding
1 : 25
Soort Olie
2 - Takt olie
Soort Benzine
Euro - 98
Inhoud Brandstoftank
1,0 Liter
Capaciteit
Maximaal 5,5 liter per minuut
Inhoud Spuitmiddelreservoir
20 Liter
Bereik
Maximaal 8 meter
Werkdruk
15 - 25 Bar
Lengte Slang
155 CM
Lengte Lans
83 CM
Lengte Verlengstuk
61 CM
Lengte Lans 3 Sproeikoppen
60 CM
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Keurmerken
CE - TUV
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Made In
Germany
Gebruikshandleiding
Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Motor Rugspuit En Sproeier - 16 cc - 1 PK 2-Takt Benzine Motor De Onkruidverwijderaar Van Kibani
To Top