Op voorraad
SKU
KITATAH10

Kibani Luchtslang 10 Meter Uitermate Geschikt Voor Allerlei Luchtgereedschap En Compressoren Van Kibani

Met de Kibani luchtslang van maar liefst 10 meter lang kun je de compressor nu nog dichterbij je werkplek neerzetten. De handige 0.25 inch Euro snelkoppeling maakt het

€ 6,99

Kibani luchtslang 10 meter. 
Met de Kibani luchtslang van maar liefst 10 meter lang kun je de compressor nu nog dichterbij je werkplek neerzetten. De handige 0.25 inch Euro snelkoppeling maakt het erg eenvoudig om je luchtslang te koppelen met je luchtgereedschap. Handig en erg flexibel is de luchtslang ook, want is gemaakt van hoogwaardig polyetheen ( PE) en is door het materiaal ook erg duurzaam. De luchtslang kan lucht blijven pompen omdat hij niet kan knikken. Met een binnen diameter van 5 mm is de Kibani luchtslang vrijwel voor elk luchtgereedschap geschikt. Indien je luchtgereedschap gebruikt met een hoog luchtverbruik zoals een slagmoersleutel of schuurmachine dan adviseren wij u om een luchtslang te namen met een diameter van 8 mm.

Let op! Het gebruik van een lange luchtslang kan leiden tot drukverlies.
Het drukverlies kun je compenseren door de werkdruk van de compressor verhogen. Doe dit wel stapsgewijs per 0.5 bar en overschrijdt de maximale werkdruk van het aangesloten gereedschap nooit meer dan 10%.

Kijk voor alle technische specificaties van de luchtslang zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632281511
Gewicht
0,3 KG
Afmetingen
31 CM x 8 CM x 9 CM
Lengte
10 Meter
Materiaal
PE
Maximale Werkdruk
10 BAR / 145 PSI
Luchtaansluiting
1 /4 INCH EURO koppeling
Euro Koppeling 1/4 INCH
Ja, aanwezig
Buitenmaat Slang
8 MM
Binnenmaat Slang
5 MM
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Merk
Kibani
Model
KITATAH10
Garantie
1 Jaar
Made In
Germany
Gebruikshandleiding
Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Luchtslang 10 Meter Uitermate Geschikt Voor Allerlei Luchtgereedschap En Compressoren Van Kibani
To Top