Kibani Kettingzaag Geleider - Logosol - SMART-TIMBERJIG - Big Mill Basic

Op voorraad
SKU
GTBM1001
€ 76,99
Samenvatting

Heb je ooit gedroomd van de mogelijkheid om je eigen hout te zagen? Dan is de kans groot dat jij de eigen middelen nog niet hebt. Door gebruik te maken van de Kibani Kettingzaag

De Smart-Timberjig verandert jouw eigen kettingzaag in een mobiele zagerij.

Heb je ooit gedroomd van de mogelijkheid om je eigen hout te zagen? Dan is de kans groot dat jij de eigen middelen nog niet hebt. Door gebruik te maken van de Kibani Kettingzaag Geleider wordt jouw droom werkelijkheid. Jij maakt namelijk met deze geleider van jouw kettingzaag een mobiele zagerij. Zo heb jij jouw eigen kleine hout zagerij waarmee je alles snel en eenvoudig kunt zagen op de juiste maat.

De Kettingzaag geleider is makkelijk te monteren

Een voordeel is dat de machine met dezelfde bouten wordt bevestigd als het zaagblad. Het is dus niet nodig om extra gaten in het blad te boren. Een ander voordeel is dat er bij de Smart-Timberjig ook bevestigingsbeugels en schroeven zitten inbegrepen om eventueel een rechte houten geleiderails te construeren. Deze geleiderails wordt alleen gebruikt voor het maken van een plat oppervlak bij de eerste twee zaagsnede. Daarna rust de Smart-Timberjig op zijn eigen verstelbare geleider die de dikte van de planken bepaald. Voor kleinere stammen adviseren wij je om de stam op heuphoogte te zetten om in een goede werkhouding te staan.

Dit moet je weten over de Smart Timberjig

Bij gebruik van de standaard zaaggarnituur moet de ketting worden aangepast naar een slijphoek van 10 ° en de hoek voor de snijkant naar 60 °.

Minimale zaagblad lengte is 40 centiemter.

Meer informatie
EAN8719632287209
Gewicht13 KG
Maximale Toerental2,800 Toeren per minuut
MerkKibani
GarantieJa
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Kettingzaag Geleider - Logosol - SMART-TIMBERJIG - Big Mill Basic