Kibani Ketting 20 inch - 50 CM - Geschikt Voor De Kibani 50 cm - 58 cc Kettingzaag

Op voorraad
SKU
KIGFCSA250
€ 15,99
Samenvatting

De beste zaagsnedes maak je met een vlijmscherpe zaagketting. Vervang hem dus op tijd! Deze zaagketting is geschikt voor onder andere de Kibani

Kibani ketting voor de kettingzaag 20 inch 50cm.
De beste zaagsnedes maak je met een vlijmscherpe zaagketting. Vervang hem dus op tijd! Deze zaagketting is geschikt voor onder andere de Kibani kettingzaag 50 cm/58 cc. De zaagketting bestaat uit 76 aandrijfschakels van 1.7 mm dik en heeft een pitchmaat van 0.325 inch. Vergelijk deze maten met de maten aangegeven op het zaagblad, de zaagketting of in de handleiding van jouw kettingzaag om erachter te komen of dit de juiste ketting voor jouw zaag is. Lang plezier van je zaagketting Wanneer je niet elke keer een nieuwe zaagketting wilt kopen, is het mogelijk om de zaagketting te vijlen. Vervang de zaagketting direct wanneer je beschadigingen constateert, of wanneer de tanden korter dan 4 mm zijn! Voor het vijlen van deze zaagketting heb je een ronde zaagvijl nodig met een diameter van 4.8 mm. Houd de vijl horizontaal ten opzichte van het zaagblad en vijl rustig in een hoek van zo’n 30°. Hiervoor kun je een vijlhouder gebruiken. Houd bij hoe vaak je vijlt, zodat je elke beitel op exact dezelfde manier kunt vijlen. Tip! Vergeet ook niet het zaagblad te vervangen zodra deze versleten is. Bestel direct een 20 inch zaagblad mee.

Tip! Ook het zaagblad dient in goede conditie te zijn. Bestel direct het juiste zaagblad voor jouw kettingzaag mee

Let op! Veilig werken met een kettingzaag.
Het werken met een kettingzaag vergt enige training. Wanneer je nog nooit met een kettingzaag gewerkt hebt, is het raadzaam om een training te volgen. Draag altijd tijdens het gebruik werkhandschoenen aan en gebruik de juiste gezicht en gehoorbescherming.

Kijk voor alle technische specificaties van het zaagblad zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN 8719632281382
Gewicht0,3 KG
Afmetingen15 CM x 9 CM x 3 CM
Lengte Ketting20 INCH / 50 CM
Pitch Maat0,325 INCH
Maximale Toerental9,500 Toeren per minuut
Aantal Aandrijschakels76
Dikte Aandrijfschakels1,5 MM
MerkKibani
Garantie1 Jaar
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Ketting 20 inch - 50 CM - Geschikt Voor De Kibani 50 cm - 58 cc Kettingzaag