Op voorraad
SKU
KIGFSCA240

Kibani Ketting 16 inch - 40 CM - Geschikt Voor De Kibani 40 CM Kettingzagen

Het werken met een botte zaagketting is niet efficiënt en kan bovendien gevaarlijke situaties opleveren. Het op tijd vervangen van de zaagketting is dan ook erg belangrijk

€ 12,99

Kibani ketting voor de kettingzaag 16 inch 40 cm. 
Het werken met een botte zaagketting is niet efficiënt en kan bovendien gevaarlijke situaties opleveren. Het op tijd vervangen van de zaagketting is dan ook erg belangrijk. Deze Kibani zaagketting 16 inch/40 cm telt 56 aandrijfschakels van 1.3 mm dik en de pitchmaat van de ketting is 0.325”. Om erachter te komen of dit de juiste kettingzaag voor jouw zaag is, vergelijk je bovenstaande specificaties met de maten die op de zaagketting, het zaagblad of in de handleiding van de kettingzaag zijn aangegeven. De ketting is onder andere geschikt voor de Kibani kettingzaag 40cm

Hoe vijl ik de zaagketting?
Wanneer je de zaagketting regelmatig scherpt kun je er lange tijd plezier van hebben. Pas wanneer de zaagketting beschadigd is of de tanden van de ketting korter dan 4 mm zijn, dien je de ketting te vervangen. Het vijlen van deze zaagketting doe je met een ronde zaagvijl met een diameter van 4.8 mm. Houd de vijl horizontaal ten opzichte van het zaagblad. Je vijlt vervolgens in een hoek van ongeveer 30°. Tel het aantal keer dat je vijlt, zodat je elke beitel op dezelfde manier kunt vijlen.

Tip! Ook het zaagblad dient in goede conditie te zijn. Bestel direct het juiste zaagblad voor jouw kettingzaag mee

Let op! Veilig werken met een kettingzaag.
Het werken met een kettingzaag vergt enige training. Wanneer je nog nooit met een kettingzaag gewerkt hebt, is het raadzaam om een training te volgen. Draag altijd tijdens het gebruik werkhandschoenen aan en gebruik de juiste gezicht en gehoorbescherming.

Kijk voor alle technische specificaties van het zaagblad zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632281634
Gewicht
0,022 KG
Afmetingen
15 CM x 9 CM x 3 CM
Lengte Ketting
16 INCH / 40 CM
Pitch Maat
0,325 INCH
Aantal Aandrijschakels
56
Dikte Aandrijfschakels
1,3 MM / 0,050 INCH
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Ketting 16 inch - 40 CM - Geschikt Voor De Kibani 40 CM Kettingzagen
To Top