Op voorraad
SKU
GTH2301-SET

Kibani Heggenschaar Benzine > SET < – 22.5 cc 0.8 PK 2-Takt Motor – 55 CM Zwaardlengte – Met 5 Standen Ook Geschikt Voor Dikke Takken

Heggen en heesters snoeien is nu heel eenvoudig geworden met de Kibani Heggenschaar 22.5 cc, deze krachtpatser is ervoor gemaakt. Met zijn 55 centimeter lang zaagblad, en 3 cm tussen de tanden, en gemaakt van gehard staal, snijd hij moeiteloos door dikkere takken.

€ 139,99

De Kibani Heggenschaar 22.5 cc.
Heggen en heesters snoeien is nu heel eenvoudig geworden met de Kibani Heggenschaar 22.5 cc, deze krachtpatser is ervoor gemaakt. Met zijn 55 centimeter lang zaagblad, en 3 cm tussen de tanden, en gemaakt van gehard staal, snijd hij moeiteloos door dikkere takken.

22.5cc Heggenschaar essentials pakket
Deze kibani 22.5cc heggenschaar wordt geleverd met een extra essentials pakket. Dit houdt in dat je bij deze heggenschaar een hoop handige extra's krijgt. Dit essentials pakket bestaat uit 1 liter 2T-olie, een paar handschoenen, een gehoorbeschermer, een beschermbril en een extra snoeischaar voor de dikkere takken! In het kort houdt dit dus in dat dit het pakket is dat ervoor zorgt dat je er een lange tijd mee vooruit kunt en kort achteraf geen extra aankopen hoeft te doen!

Praktisch en gemakkelijk in gebruik.
De heggenschaar is voorzien van een draaibaar handvat, waarmee je de heggenschaar in elk gewenste hoek kunt gebruiken. Door de rode hendel naar je toe te trekken kun je de heggenschaar in 5 verschillende standen zetten. Aan de voorkant van de heggenschaar zit een extra groot handvat met beschermkap, zodat je de machine gemakkelijk kunt vasthouden.

Meegeleverde accessoires.
* Mesbeschermer (2st.)
* Bougiesleutel (1st.)
* Schroevendraaier (1st.)
* Inbussleutel (3st.)
* Moersleutel (1st.)
* Brandstofflacon (1st.)
* Handleiding (1st.)
* Snoeischaar
* Handschoenen
* 2T Olie
* Beschermbril
* Gehoorbescbermer

Tip! Mengsmering is slechts 3 weken houdbaar. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult.

Let op! Meng mengsmering altijd in een geschikte jerrycan. Schud de mengsmering voor elk gebruik goed door en gebruik nooit mengsmering die ouder is dan 3 weken

* Belangrijke informatie omtrent de brandstof.
Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees hier meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap.

In plaats van Euro 98 is het ook mogelijk om Aspen 4 alkylaatbenzine te gebruiken. Houd hierbij de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter Aspen 4 (1:25)

* Enkele handige tips voor het langdurig kunnen gebruiken van de heggenschaar.
De heggenschaar onderhouden is erg belangrijk, omdat je zo de levensduur kunt verlengen. Na elke gebruik adviseren wij om deze schoon te maken met de Agealube bio reiniger. Deze special spray en tevens biologisch afbreekbare spray werkt als ontvetter en reinigt moeiteloos elk oppervlak zonder dat deze aangetast wordt. Even de spray laten inwerken en afnemen en hij ziet er weer als nieuw uit. Als je de heggenschaar lange tijd niet gebruikt dan adviseren wij om alle brandstof uit de heggenschaar te halen, de motor te starten en laten lopen tot dat deze automatisch uitvalt, zo voorkom je eventuele verstoppingen en opstartproblemen.

Pleeg regelmatig onderhoud.
Zorg goed voor je heggenschaar In de handleiding staat het periodiek onderhoud beschreven; voer dit tijdig uit, zo kun je langer gebruik maken van de heggenschaar.

Kijk voor alle technische specificaties van de heggenschaar zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632288114
Gewicht
7 KG
Afmetingen
108 CM x 23 CM x 22 CM ( L x B x H )
Aandrijving
Benzine
Soort Motor
2- Takt
Cilinderinhoud
22,5 CC
Vermogen
0,8 PK / 0,6 KW
Stationair Toerental
3,000 Toeren per minuut
Maximale Toerental
7,500 Toeren per minuut
Lengte Zaagblad
55 CM
Bekoping
3 CM
Mengverhouding
1 : 25
Soort Benzine
Euro - 98
Soort Olie
2 - Takt olie
Inhoud Brandstoftank
0,6 Liter
Geluidsniveau
110 DB
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Keurmerken
CE
Merk
Kibani
Garantie
Ja
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Heggenschaar Benzine > SET < – 22.5 cc 0.8 PK 2-Takt Motor – 55 CM Zwaardlengte – Met 5 Standen Ook Geschikt Voor Dikke Takken
To Top