Kibani Grondboor 52 cc 2 Met 2-Takt Motor Geschikt Voor Meerdere Soorten Kibani Boren Perfect Voor Droge En Zandgrond

€ 114,99
Op voorraad
SKU
KIGFGD52

Heeft u een sterke op benzine gedreven grondboor nodig dan heeft u deze nu gevonden, de Kibani grondboor 52 cc met 2,3 PK. Boor nu gemakkelijk gaten in de tuin

Kibani grondboor 52 cc.
Heeft u een sterke op benzine gedreven grondboor nodig dan heeft u deze nu gevonden, de Kibani grondboor 52 cc met 2,3 PK. Boor nu gemakkelijk gaten in de tuin om voor bijvoorbeeld hekwerk en of bomen en vele andere toepassingen. Met de krachtige 2 takt motor is dat is nu geen probleem.

Tip! Mengsmering is slechts 3 weken houdbaar. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult. 

De olie die we voor de grondboor adviseren is Agealube olie. Dit is een speciale tweetakt olie die is ontwikkeld voor tuinmachines, gebaseerd op zorgvuldig gekozen hoogwaardige minerale en synthetische basisoliën. De olie zorgt ervoor dat de motoronderdelen gesmeerd worden en voorkomt een aanslag op de bougie. Deze speciale olie zorgt tevens ook voor een lagere rookvorming dan anderen en goedkopere oliën.

* Belangrijke informatie omtrent de brandstof.
Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees hier meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap.

* Enkele handige tips voor het langdurig kunnen gebruiken van de grondboor.
De grondboor onderhouden is erg belangrijk, omdat je zo de levensduur kunt verlengen. Na elke gebruik adviseren wij om de deze schoon te maken met de Agealube bio reiniger. Deze special spray en tevens biologisch afbreekbare spray werkt als ontvetter en reinigt moeiteloos elk oppervlak zonder dat deze aangetast wordt. Even de spray laten inwerken en afnemen en hij ziet er weer als nieuw uit. Als je grondboor lange tijd niet gebruikt dan adviseren wij om alle brandstof uit de grondboor te halen, de motor te starten en laten lopen tot dat deze automatisch uitvalt, zo voorkom je eventuele verstoppingen en opstartproblemen.

In plaats van Euro 98 is het ook mogelijk om Aspen 4 alkylaatbenzine te gebruiken. Houd hierbij de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter Aspen 4 (1:25)

Kijk voor alle technische specificaties van de grondboor zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN8719632280262
Gewicht12 KG
Afmetingen43 CM x 40 CM x 32 CM
Aansluiting20 MM
Geschikt VoorDroge en zandgrond
AandrijvingBenzine
Soort Motor2- Takt
Cilinderinhoud52 CC
Vermogen2,3 PK / 1,7 KW
Stationair Toerental3,200 Toeren per minuut
Mengverhouding1 : 25
Soort BenzineEuro - 98
Soort Olie2 - Takt olie
Inhoud Brandstoftank1,1 Liter
Geschikt Voor Boren Tot300 MM en 2 verlengstukken
Geluidsniveau110 DB
Keurmerken CE
MerkKibani
Garantie1 Jaar
GebruikshandleidingJa
Made InGermany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Grondboor 52 cc 2 Met 2-Takt Motor Geschikt Voor Meerdere Soorten Kibani Boren Perfect Voor Droge En Zandgrond
Copyright © 2024 - Kibanitools.com