Op voorraad
SKU
KITATTI01

Kibani Gebruiksvriendelijke Bandenpomp Uitermate Geschikt Voor Alle Kibani Luchtcompressoren

Wanneer de banden van je auto niet de juiste bandenspanning hebben, verbruikt je auto meer brandstof en is er bovendien een groter risico op schade

€ 9,99

Kibani bandenpomp.
Wanneer de banden van je auto niet de juiste bandenspanning hebben, verbruikt je auto meer brandstof en is er bovendien een groter risico op schade en ongelukken. Er gaat dus niets boven een goed opgepompte set banden. Met deze Kibani pneumatische bandenpomp hoef je nooit meer op zachte banden naar de luchtpomp bij het tankstation te rijden. De Kibani bandenpomp is ook geschikt voor motor- en scooterbanden.

In een handomdraai banden oppompen.
Sluit de bandenpomp met een luchtslang aan op je compressor en de bandenpomp is klaar voor gebruik. Controleer voor het oppompen de maximaal toegestane bandenspanning van de luchtband. Plaats de luchtslang op het ventiel en duw de trekker in tot de gewenste bandenspanning bereikt is. Op de manometer kun je eenvoudig de druk in de band aflezen in bar en psi. Wanneer je een band te hard hebt opgepompt, kun je deze eenvoudig laten leeglopen met het overdrukventiel op de bandenpomp.

Welke compressor heb ik nodig?
Over het algemeen geldt: hoe hoger de aanzuigcapaciteit en hoe groter de luchttank, hoe beter de prestaties van het luchtdrukgereedschap zullen zijn. De minimaal benodigde aanzuigcapaciteit en het minimale formaat van de luchttank zijn onder andere afhankelijk van de werkdruk en het gemiddelde luchtverbruik per minuut van het gereedschap, en hoe lang je het gereedschap onafgebroken wilt gebruiken.

De voordelen van dit product.
Het oppompen van banden is een lichte klus, waarvoor vrijwel elke compressor geschikt is. Bekijk bijvoorbeeld eens onze compacte Kibani 24 liter compressor met 1.5 pk motor. Deze Kibani pneumatische bandenpomp is een must-have wanneer je over een compressor beschikt.

Kijk voor alle technische specificaties van de bandenpomp zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632281474
Gewicht
0,4 KG
Afmetingen
25 x 7 x 3,5 centimeter
Afmeting Manometer
7 CM x 7 CM
Manometer
Afleesbaar in BAR en PSI
Aandrijving
Pneumatisch
Maximale Werkdruk
10 BAR / 145 PSI
Werkdruk
0 - 10 BAR / 0 - 145 PSI
Luchtaansluiting
1 /4 INCH EURO koppeling
Lengte Luchtslang
34,5 CM
Overdrukventiel
Aanwezig
Maximale Toerental
2,800 Toeren per minuut
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Made In
Germany
Gebruikshandleiding
Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Gebruiksvriendelijke Bandenpomp Uitermate Geschikt Voor Alle Kibani Luchtcompressoren
To Top