Kibani Gebruiksvriendelijke Bandenpomp Uitermate Geschikt Voor Alle Kibani Luchtcompressoren

€ 9,99
Op voorraad
SKU
KITATTI01

Wanneer de banden van je auto niet de juiste bandenspanning hebben, verbruikt je auto meer brandstof en is er bovendien een groter risico op schade

Kibani bandenpomp.
Wanneer de banden van je auto niet de juiste bandenspanning hebben, verbruikt je auto meer brandstof en is er bovendien een groter risico op schade en ongelukken. Er gaat dus niets boven een goed opgepompte set banden. Met deze Kibani pneumatische bandenpomp hoef je nooit meer op zachte banden naar de luchtpomp bij het tankstation te rijden. De Kibani bandenpomp is ook geschikt voor motor- en scooterbanden.

In een handomdraai banden oppompen.
Sluit de bandenpomp met een luchtslang aan op je compressor en de bandenpomp is klaar voor gebruik. Controleer voor het oppompen de maximaal toegestane bandenspanning van de luchtband. Plaats de luchtslang op het ventiel en duw de trekker in tot de gewenste bandenspanning bereikt is. Op de manometer kun je eenvoudig de druk in de band aflezen in bar en psi. Wanneer je een band te hard hebt opgepompt, kun je deze eenvoudig laten leeglopen met het overdrukventiel op de bandenpomp.

Welke compressor heb ik nodig?
Over het algemeen geldt: hoe hoger de aanzuigcapaciteit en hoe groter de luchttank, hoe beter de prestaties van het luchtdrukgereedschap zullen zijn. De minimaal benodigde aanzuigcapaciteit en het minimale formaat van de luchttank zijn onder andere afhankelijk van de werkdruk en het gemiddelde luchtverbruik per minuut van het gereedschap, en hoe lang je het gereedschap onafgebroken wilt gebruiken.

De voordelen van dit product.
Het oppompen van banden is een lichte klus, waarvoor vrijwel elke compressor geschikt is. Bekijk bijvoorbeeld eens onze compacte Kibani 24 liter compressor met 1.5 pk motor. Deze Kibani pneumatische bandenpomp is een must-have wanneer je over een compressor beschikt.

Kijk voor alle technische specificaties van de bandenpomp zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN8719632281474
Gewicht0,4 KG
Afmetingen25 x 7 x 3,5 centimeter
Afmeting Manometer7 CM x 7 CM
ManometerAfleesbaar in BAR en PSI
AandrijvingPneumatisch
Maximale Werkdruk10 BAR / 145 PSI
Werkdruk0 - 10 BAR / 0 - 145 PSI
Luchtaansluiting1 /4 INCH EURO koppeling
Lengte Luchtslang34,5 CM
OverdrukventielAanwezig
Maximale Toerental2,800 Toeren per minuut
MerkKibani
Garantie1 Jaar
Made InGermany
GebruikshandleidingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Gebruiksvriendelijke Bandenpomp Uitermate Geschikt Voor Alle Kibani Luchtcompressoren
Copyright © 2024 - Kibanitools.com