Kibani Drukregelaar Met Waterafscheider En Olie Vernevelaar Geschikt Voor Meerdere Kibani Compressoren

€ 29,99
Op voorraad
SKU
KITATPR01

Veel mensen vergeten om hun luchtgereedschap voor, tijdens en na elk gebruik goed te smeren met olie. Helaas kan dit er toe leiden dat bewegende onderdelen

Kibani drukregelaar met waterafscheider en olievernevelaar.
Veel mensen vergeten om hun luchtgereedschap voor, tijdens en na elk gebruik goed te smeren met olie. Helaas kan dit er toe leiden dat bewegende onderdelen dan sneller gaan slijten. Met de Kibani drukregelaar met olievernevelaar en waterafscheider hoef je daar niet meer aan te denken. Tijdens het gebruik van luchtgereedschap zorgt de drukregelaar met olievernevelaar automatisch dat je in topconditie verkeert.

Multifunctionele drukregelaar. 
De multifunctionele regelaar heeft een aantal functies. Het smeren van luchtgereedschap gebeurt continu. En de drukregelaar zorgt er ook voor dat er een constante druk word afgegeven aan het gereedschap waarmee je werkt.De druk stel je eenvoudig in met de stelknop aan de bovenzijde van de drukregelaar. Daarnaast zuivert de drukregelaar onzuiverheden en condens uit de perslucht. Wat meteen de kans op roestvorming verminderd aan je luchtgereedschap. De condens wordt opgevangen in een waterreservoir en loopt automatisch weg via een aftapkraan.

De drukregelaar klaarmaken voor gebruik.
Het enige wat je moet doen is de drukregelaar met de twee meegeleverde 0.25 inch Euro snelkoppelingen rechtop tussen je compressor en het luchtdrukgereedschap bevestigen. Vul het oliereservoir tot de vul lijn met olie (geschikt voor luchtdrukgereedschap, en de drukregelaar is klaar voor gebruik. Met de handige ophangbeugel kun je de drukregelaar aan de wand bevestigen. Maak het onderhoud van je luchtdrukgereedschap nog makkelijker en bestel de Kibani drukregelaar met olievernevelaar en waterafscheider.

Meegeleverde Accessoires:
* 0.25 inch Euro-koppeling

Kijk voor alle technische specificaties van de drukregelaar zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN8719632281498
Gewicht0,8 KG
Afmetingen21 CM x 10 CM x 20,5 CM
Max. Toegestane Luchtdruk10 BAR - 145 PSI
Werkdruk0 - 10 BAR / 0 - 145 PSI
Luchtaansluiting1 /4 INCH EURO koppeling
Maximale Toerental9,500 Toeren per minuut
MerkKibani
ModelKITATPRO01
Garantie1 Jaar
Made InGermany
GebruikshandleidingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Drukregelaar Met Waterafscheider En Olie Vernevelaar Geschikt Voor Meerdere Kibani Compressoren
Copyright © 2024 - Kibanitools.com