Op voorraad
SKU
KIGFLB63

Kibani Bladblazer Benzine 63.3 cc / 3.6 PK - Luchtsnelheid 300 Kilometer Per Uuur - 2700 Watt

De Kibani Bladblazer Benzine 63.3 cc is de juiste blad en natte sneeuwblazer die er is. Van zomer tot winter staat deze je elk seizoen tot je dienst. Met de

€ 159,99

De ideale multifunctionele bladblazer.
De Kibani bladblazer benzine 63.3 cc is de beste blad- en natte sneeuwblazer die er is. Van zomer tot winter staat deze je elk seizoen tot je dienst. Met de zeer sterke 3.6 PK sterke motor kun je je ontdoen van alle soorten bladeren en zelfs natte sneeuw, in elk seizoen op elk moment van het jaar. Met zijn sterke motor bereikt de blazer een luchtuitstoot van wel 1.440 m3 per uur. De bladblazer bedienen is erg gemakkelijk. Dankzij het comfortabele en ergonomische ruggedragen systeem kun je de hele dag zonder problemen aan het werk. Het apparaat is te bedienen met de gashendel op het handvat, hiermee pas je eenvoudig de blaaskracht van de blazer aan. Met de Kibani bladblazer 63.3 cc kun je je snoerloos en zorgeloos ontdoen van alle tuin- en overig afval. Omdat er geen verlengsnoer aan te pas komt heb je geen problemen dat je bereik beperkt is, de tweetakt benzinemotor bied nu volledige bewegingsvrijheid. De bladblazer werkt op een mengsmering van EURO 98 benzine en olie, met een mengverhouding van 1:25. Omgerekend is dat 40 ML op 1 liter benzine.

De olie die we voor de bladblazer adviseren is Agealube olie. Dit is een speciale tweetakt olie die is ontwikkeld voor tuinmachines, gebaseerd op zorgvuldig gekozen hoogwaardige minerale en synthetische basisoliën. De olie zorgt ervoor dat de motoronderdelen gesmeerd worden en voorkomt een aanslag op de bougie. Deze speciale olie zorgt tevens ook voor een lagere rookvorming dan anderen en goedkopere oliën.

Tips voor onderhoud van de bladblazer.
Enkele handige tips voor het langdurig kunnen gebruiken van de bladblazer. De bladblazer onderhouden is erg belangrijk, omdat je zo de levensduur kunt verlengen. Na elke gebruik adviseren wij om de deze schoon te maken met de Agealube bio reiniger. Deze special spray en tevens biologisch afbreekbare spray werkt als ontvetter en reinigt moeiteloos elk oppervlak zonder dat deze aangetast wordt. Even de spray laten inwerken en afnemen en hij ziet er weer als nieuw uit. Als je bladblazer lange tijd niet gebruikt dan adviseren wij om alle brandstof uit de bladblazer te halen, de motor te starten en laten lopen tot dat deze automatisch uitvalt, zo voorkom je eventuele verstoppingen en opstartproblemen.

Belangrijke informatie omtrent de brandstof.
Door de recente wetswijziging wordt er bij de meeste tankstations standaard E10 aangeboden in plaats van de oude Euro 95 (E5). E10 is niet geschikt voor ons benzine tuingereedschap. Gebruik daarom Euro 98 om mengsmering aan te maken. Heb je per ongeluk E10 getankt? Leeg de brandstoftank en maak mengsmering aan met Euro 98. Schade ontstaan door langdurig gebruik van E10 valt niet onder de garantie. Lees hier meer over het gebruik van E10 in benzine tuingereedschap.

* In plaats van Euro 98 is het ook mogelijk om Aspen 4 alkylaatbenzine te gebruiken. Houd hierbij de juiste mengverhouding aan van 200 ml olie op 5 liter Aspen 4 (1:25).

Tip! Mengsmering is slechts 3 weken houdbaar. Schud mengsmering altijd eerst goed door voordat je de brandstoftank ermee vult.

Kijk voor alle technische specificaties van de ideale multifunctionele bladblazer zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280132
Gewicht
12 KG
Afmetingen
52 CM x 40 CM x 56 CM
Cilinderinhoud
63,3 CC
Aandrijving
Benzine
Soort Motor
2- Takt
Vermogen
3,6 PK / 2,7 KW
Maximale Toerental
6,800 Toeren per minuut
Luchtuitstoot
1440 M3 per uur // 24 M3 per minuut
Luchtsnelheid
300 KM per uur
Inhoud Brandstoftank
1,6 Liter
Soort Olie
2 - Takt olie
Soort Brandstof
Euro 98
Mengverhouding
1 : 25
Gebruikshandleiding
Ja
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Geluidsniveau
111 DB
Keurmerken
CE
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Bladblazer Benzine 63.3 cc / 3.6 PK - Luchtsnelheid 300 Kilometer Per Uuur - 2700 Watt
To Top