Kibani Nylon Onkruidborstel 20 Cm - Onkruidborstel Bosmaaier - Voegenborstel - Onkruidverwijderaar - Grastrimmer Nylon

Op voorraad
SKU
6545155
€ 19,99
Samenvatting

Wist je dat je je bosmaaier en combitool ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? De Nylon

Kibani Nylon Onkruidborstel 20 Cm - Onkruidborstel Bosmaaier - Voegenborstel

Wist je dat je je bosmaaier en combitool ook kunt gebruiken om je stoep, oprit of tuinbestrating er razendsnel piekfijn uit te laten zien? De Nylon onkruidborstel verwijdert moeiteloos al het onkruid – je hebt dus geen schadelijk gif meer nodig! Ook beschadig je de tegels niet door de nylon borstelharen. De borstel heeft een diameter van 20 cm en is geschikt voor alle machines door het gebruik van de meegeleverde vulring. De borstel is geschikt voor bosmaaiers/multitools met een vermogen vanaf 33cc/1.36pk/1.0kw. De borstel werkt het beste met een vermogen boven 33cc/1.36pk/1.0kw.

Nylon borstelharen
In plaats van stalen draden heeft deze onkruidborstel nylon borstelharen. Dankzij dit materiaal beschadig je je stoep, oprit en tuinbestrating niet. Na gebruik bevatten de tegels geen krassen van het stalen draad. Houd je tuintegels en stoep netjes met de Kibani nylon onkruidborstel!

Voordelen:

  • Sterk en licht materiaal
  • Nylon borstelharen
  • Geen krassen of beschadigingen
  • Gemakkelijk monteren

Let op: Deze onkruidborstel is een opzetstuk voor een bosmaaier of combitool.

De onkruidborstel heeft een maximaal toegestaan toerental van 10.000 toeren per minuut. Zorg er dus voor dat de machine waarop je de onkruidborstel bevestigt dit toerental niet kan overschrijden. Een lager toerental is uiteraard wel mogelijk.

Wat zit er in de doos:
- Onkruidborstel
- Vulring

Gebruik de onkruidborstel altijd met een beschermkap.

Het gebruiken van de bosmaaier met onkruidborstel
Zorg ervoor dat je bosmaaier na het bevestigen van de onkruidborstel goed in balans is, en de borstel zich net boven de grond bevindt wanneer de machine los over je schouder hangt. Dit doe je door de draagriem te verstellen. Houd tijdens gebruik de borstel iets naar links, in een hoek van 5 tot 10 graden. Je kunt het jezelf makkelijk maken door de as waarop de borstel bevestigd is iets naar links te kantelen met behulp van een inbussleutel.

Specificaties:

  • Gewicht: 600 g
  • Materiaal: staal en nylon
  • Diameter asgat: 25.4 mm
  • Breedte: 20 cm
  • Hoogte: 7 cm

 

Meer informatie
EAN8720707874187
Gewicht0,5 KG
Geschikt VoorKibani bosmaaier 4-takt / Kibani bosmaaier 52 cc / Kibani combitool 52 cc
Maximale Toerental2,800 Toeren per minuut
Diameter Asgat 3 -Tands Mes25,4 MM
MateriaalNylon
MerkKibani
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Nylon Onkruidborstel 20 Cm - Onkruidborstel Bosmaaier - Voegenborstel - Onkruidverwijderaar - Grastrimmer Nylon