Op voorraad
SKU
KITEWM200

Lasapparaat Van Kibani 21 A - 4600 Watt Geschikt Voor TIG Lassen En MMA Lassen Voor Al Uw Las Klussen

De Kibani lasapparaat maakt nu alle klussen nog eenvoudiger. Of je nu een reparatie aan fiets of auto wilt uitvoeren, of zelfs stalen meubels wilt maken, de Kibani

€ 209,99

Lasapparaat Kibani.
De Kibani lasapparaat maakt nu alle klussen nog eenvoudiger. Of je nu een reparatie aan fiets of auto wilt uitvoeren, of zelfs stalen meubels wilt maken, de Kibani lasapparaat TIG/MMA is de juiste machine voor elke klus.

Zonder moeite lassen.
Met de Kibani lasapparaat TIG/MMA kun je nu moeiteloos alle metalen ( behalve aluminium ) lassen. Het lasapparaat heeft een ampère bereik van 10/20 tot 160/200 ampère. Hiermee kun je zowel dunne en dikke metalen lassen. Voor het gemak is het lasapparaat TIG/MMA uitgerust met een HF-ontsteking. Daarmee wordt de kans sterk verkleind dat de elektrode bij het aanzetten van het lasapparaat aan het werkstuk vastplakt. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit en de eenvoudige bediening van het lasapparaat maakt dat de 2 in 1 lasapparaat uitermate geschikt is voor de hobbyist als de professionele gebruiker. Door de veelzijdigheid van het apparaat is deze te gebruiken voor diverse materialen en doeleinden. Met de Kibani lasapparaat kun je zowel MMA en TIG lassen. MMA lassen (elektrodelassen) is vrij eenvoudig. Het Kibani lasapparaat TIG/MMA kan gebruikt worden met diverse laselektroden. Welke laselektroden je precies nodig hebt, hangt af van het materiaal dat je wilt lassen. TIG lassen vereist enige oefening maar creëert zeer nette en duurzame lasnaden. Bovendien is TIG lassen zeer schoon: je zult merken dat er tijdens het lassen geen spatten en nauwelijks dampen vrijkomen. Voor TIG lassen heb je wolfraamelektroden en een Argon-gasfles nodig; deze worden niet meegeleverd.

Standaard geleverd met praktische accessoires.
Bij het lasapparaat krijg je een slakbeitel en -borstel, zodat je het MMA-laswerk netjes kunt afwerken. Daarnaast wordt standaard meegeleverd: een elektrodehouder, aardeklem, TIG-slang, opbergtas, laskap, 3 spantangen, 2 toortskappen en 3 gas cups. Het Kibani lasapparaat TIG/MMA wordt geleverd met een uitgebreide handleiding. Hierin worden de verschillende toepassingen en werkwijzen nauwkeurig uitgelegd. Wanneer je niet bekend bent met de werking van een lasapparaat is het echter verstandig hiervoor eerst een cursus te volgen.

Tip! Denk om je eigen veiligheid en bestel direct een paar lashandschoenen, of 1van onze laskappen mee.

Meegeleverde Accessoires.
* Aardklem met kabel (1st.)
* Elektrodehouder met kabel (1st.)
* TIG-toorts met gasslang en kabel (1st.)
* Spantanghouder (1st.)
* Spantang (3st.)
* Gas cup (3st.)
* Toortskap (2st.)
* Borstel/beitel (1st.)
* Laskap (1st.)
* Schouderband (1st.)
* Tasje voor accessoires (1st.)
* Handleiding (1st.)

Kijk voor alle technische specificaties van het lasapparaat zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280149
Afmetingen
38 CM x 17 CM x 29,5 CM ( L x B x H )
Afmetingen Verpakking
46 x 25 x 33 centimeter
Gewicht
10,4 KG
Voedingsbron
Elektrisch
Voltage Frequentie
220 V - 240 V / 50 HZ
Ingangsvermogen
21 A / 4,6 KW
Onbelast Voltage
55 V
Las Capaciteit TIG
20 A - 200 A
Las Capaciteit MMA
10 A - 160 A
IP Code
IP21S
Rendement
85 %
Ontsteking
HF
Lengte TIG-Kabel
4 meter
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Garantie
1 Jaar
Gebruikshandleiding
Ja
Merk
Kibani
Made In
Germany
Keurmerken
CE
Model
KITEWM200
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lasapparaat Van Kibani 21 A - 4600 Watt Geschikt Voor TIG Lassen En MMA Lassen Voor Al Uw Las Klussen
To Top