Op voorraad
SKU
KIGFWP80004

Kibani Waterpomp 8.000 Liter per uur - 98 cc - 1.5 PK 4-takt Benzine Motor - 4000 Toeren-Minuut - Doorstroming 8 M3

Wil je met gemak tot wel 8.000 liter water per uur verplaatsen dan is dat nu geen probleem met deze Kibani waterpomp. Met zijn 4-takt motor en 1.4

€ 149,99

Kibani waterpomp 8000 liter per uur.
Wil je met gemak tot wel 8.000 liter water per uur verplaatsen dan is dat nu geen probleem met deze Kibani waterpomp. Met zijn 4-takt motor en 1.4 Pk sterke motor kun je nu je kelder of andere ruimtes vrijmaken van te veel water. De 4-takt motor maakt dat hij iets stiller is dan de waterpompen die op benzine werken. Indien u grotere hoeveelheden water wilt wegpompen dan adviseren wij u om een grotere waterpomp aan te schaffen. De maximale aanzuighoogte voor deze waterpomp bedraagt 3 meter, en de maximale opvoerhoogte is 35 meter.

Luchtdicht aansluiten van de aanzuig en uitvoerslang.
Eenvoudiger kan het niet, het aansluiten van de 1 INCH aanzuig en uitvoerslag is nu nog eenvoudiger geworden. Sluit voor deze waterpomp alleen slangen aan met een diameter van 1 INCH aan, de componenten zelf worden wel meegeleverd, echter de slangen niet, deze kunt los bij ons bestellen. Nadat u de componenten met schroefdraad heeft bevestigd klem je de slang luchtdicht af met de meegeleverde slangklemmen. Draai deze goed aan met een schroevendraaier, en voorkom dat er lucht in de pomp komt, lucht in de pomp kan namelijk schade aan de pomp veroorzaken. De aanzuigslag mag maximaal 7 meter lang zijn voor de beste werking van de waterpomp. De uitvoerslang is ook te bestellen in onze webshop.

Krachtige motor en oliebeveiliging.
De zeer krachtige 4-takt motor beschikt over een aparte benzine en olietanks, zodat je niet telkens voor gebruik de olie met benzine moet mixen. Omdat de motor loopt op een 4-takt motor is deze een stuk rustiger dan een 2-takt motor en is deze door de 4-takt motor een stuk minder storingsgevoelig.

Onderhoud van de Kibani waterpomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je waterpomp dien je de 4-taktmotor goed te onderhouden. Reinig de waterpomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de waterpomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit. Wanneer je de waterpomp langere tijd niet gebruikt, is het aanbevolen de brandstoftank volledig te legen en de motor vervolgens te laten lopen totdat deze uitvalt. Hiermee voorkom je verstoppingen en startproblemen. Voorkom verdere schade en berg de waterpomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Meegeleverde Accessoires:
* Handleiding
* Slangklem 3 stuks
* Bougiesleutel
* Zuigkorf 2 stuks
* Slang aansluitstuk
* Wartel

Kijk voor alle technische specificaties van het zaagblad zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280279
Gewicht
11,9 KG
Aandrijving
Benzine
Afmetingen
39 CM x 31 CM x 35 CM
Soort Motor
4 -Takt
Cilinderinhoud
98 CC
Stationair Toerental
1,600 Toeren per minuut
Doorstroming
8 m3 per uur
Doorvoerlengte
35 Meter
Aanzuighoogte
3 Meter
Maximale Druk
3,5 BAR
Maximale Toerental
4,000 Toeren per minuut
Diameter Slang
1 INCH / 25,4 MM
Soort Brandstof
Euro 95 loodvrije benzine
Soort Olie
4 - Takt / 10 W 30
Inhoud Olietank
0,3 Liter
Gebruiksduur Volle Tank
Circa 120 minuten
Geluidsniveau
86 DB
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Keurmerken
CE
Garantie
1 Jaar
Gebruikshandleiding
Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Waterpomp 8.000 Liter per uur - 98 cc - 1.5 PK 4-takt Benzine Motor - 4000 Toeren-Minuut - Doorstroming 8 M3
To Top