Niet op voorraad
SKU
KIGFWP28000

Kibani Waterpomp 28.000 Liter Per Uur - 196 cc - 6.5 PK 4-Takt Benzine Motor - 3600 Toeren Per Minuut Hoge Doorstroming

Wil je met gemak tot wel 28.000 liter water per uur kunnen pompen dan is dat nu geen probleem met de Kibani waterpomp. Met zijn 6.5 PK sterke motor

€ 159,99

Kibani waterpomp 28.000 liter per uur.
Wil je met gemak tot wel 28.000 liter water per uur kunnen pompen dan is dat nu geen probleem met de Kibani waterpomp. Met zijn 6.5 PK sterke motor is dit nu mogelijk. De waterpomp is door het grote pompvermogen uitermate geschikt voor in land en tuinbouw. 28.000 liter is ongeveer te vergelijken met een zwembad van 4m x 2m dit is een enorme hoeveel dat de waterpomp binnen een uur kan pompen. Indien je kleinere hoeveelheden water wilt verplaatsten adviseren wij u om een wat kleiner model aan te schaffen.

Water gemakkelijk verplaatsen.
Het water dat wordt opgepompt hoeft niet helder te zijn, gebruik daarom de meegeleverde aanzuigkorf om deeltjes te filteren uit het water, zodat de pomp niet verstopt raakt. De Kibani waterpomp is zelf aanzuigend zodra je het pomphuis en de slang volledig met water hebt gevuld. De waterpomp werkt namelijk niet als een stofzuiger. De aanzuigslang vullen met water wordt makkelijker door een terugslagklep te gebruiken. Een terugslagklep zorgt ervoor dat het water niet uit de slang kan lopen. De waterpomp heeft een maximale doorvoerlengte van 30 meter en een maximale aanzuighoogte van 7 meter.

Let op! De waterpomp kan niet worden gebruikt op een sproeisysteem.

Luchtdicht aansluiten van de aanzuig en uitvoerslang.
Eenvoudiger kan het niet, het aansluiten van de 2 INCH aanzuig en uitvoerslag is nu nog eenvoudiger geworden. Sluit voor deze waterpomp alleen slangen aan met een diameter van 2 INCH aan, de componenten zelf worden wel meegeleverd, echter de slangen niet, deze kunt los bij ons bestellen. Nadat u de componenten met schroefdraad heeft bevestigd klem je de slang luchtdicht af met de meegeleverde slangklemmen. Draai deze goed aan met een schroevendraaier, en voorkom dat er lucht in de pomp komt, lucht in de pomp kan namelijk schade aan de pomp veroorzaken. De aanzuigslag mag maximaal 7 meter lang zijn voor de beste werking van de waterpomp. De uitvoerslang is ook te bestellen in onze webshop.

Krachtige motor en oliebeveiliging.
De zeer krachtige 4-takt motor beschikt over een aparte benzine en olietanks, zodat je niet telkens voor gebruik de olie met benzine moet mixen. Omdat de motor loopt op een 4-takt motor is deze een stuk rustiger dan een 2-takt motor en is deze door de 4-takt motor een stuk minder storingsgevoelig.

Onderhoud van de Kibani waterpomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je waterpomp dien je de 4-taktmotor goed te onderhouden. Reinig de waterpomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de waterpomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit. Wanneer je de waterpomp langere tijd niet gebruikt, is het aanbevolen de brandstoftank volledig te legen en de motor vervolgens te laten lopen totdat deze uitvalt. Hiermee voorkom je verstoppingen en startproblemen. Voorkom verdere schade en berg de waterpomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Meegeleverde Accessoires:
* Slangklem (3st.)
* Afdicht ring (2st.)
* Aanzuigkorf (1st.)
* Moersleutel (1st.)
* Bougiesleutel (1st.)
* Handleiding (1st.)

Kijk voor alle technische specificaties van het zaagblad zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280217
Gewicht
21,6 KG
Aandrijving
Benzine
Afmetingen Verpakking
49 x 41 x 37,5 centimeter
Soort Motor
4 -Takt
Cilinderinhoud
196 CC
Vermogen
6,5 PK / 4,7 KW
Doorstroming
28 m3 per uur
Doorvoerlengte
28 Meter
Aanzuighoogte
7 Meter
Maximale Druk
4 BAR
Maximale Toerental
3,600 Toeren per minuut
Diameter Slang
2 INCH / 50 MM
Soort Brandstof
Euro 95 loodvrije benzine
Soort Olie
4 - Takt / 10 W 30
Inhoud Brandstoftank
3,6 Liter
Inhoud Olietank
0,6 Liter
Gebruiksduur Volle Tank
Circa 150 minuten
Montage Gereedschap
Ja, in de verpakking aanwezig
Keurmerken
CE
Merk
Kibani
Garantie
Ja
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Waterpomp 28.000 Liter Per Uur - 196 cc - 6.5 PK 4-Takt Benzine Motor - 3600 Toeren Per Minuut Hoge Doorstroming
To Top