Op voorraad
SKU
KIGEIP3500

Kibani tuinpomp 3500 liter per uur - waterpomp - beregeningspomp - Vermogen 1000 Watt

De Kibani beregeningspomp is een automatische aanzuigpomp van de hoogste kwaliteit. Dankzij de innovatie en de materialen die toegepast zijn in de pomp

€ 57,99

Kibani beregeningspomp - tuinpomp 3500 liter per uur.
De Kibani beregeningspomp is een automatische aanzuigpomp van de hoogste kwaliteit. Dankzij de innovatie en de materialen die toegepast zijn in de pomp, is deze beregeningspomp de beste in zijn soort. De beregeningspomp wordt voornamelijk ingezet in huishoudelijke omgevingen zoals het beregenen van tuinen, en de land en tuinbouwindustrie. Dankzij de goede mix tussen pompcapaciteit en druk is deze beregeningspomp in vrijwel in elke situatie inzetbaar. De pomp is tevens geschikt voor vervuild water.

Onderhoud van de Kibani beregeningspomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je beregeningspomp dien je deze goed te onderhouden. Reinig de beregeningspomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de beregeningspomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit. Voorkom verdere schade en berg de beregeningspomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Kijk voor alle technische specificaties zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632285458
Gewicht
6,5 KG
Afmetingen Verpakking
50 x 50 x 60 centimeter
Werkdruk
4,4 BAR
Vermogen
1000 WATT
Doorstroming
3500 Liter per uur
Maximale Druk
3,5 BAR
Lengte Netsnoer
1,2 Meter
Keurmerken
CE
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani tuinpomp 3500 liter per uur - waterpomp - beregeningspomp - Vermogen 1000 Watt
To Top