Op voorraad
SKU
KIGEIP3000

Kibani tuinpomp 3000 liter per uur - waterpomp - beregeningspomp - Vermogen 600 Watt

De Kibani beregeningspomp is een automatische aanzuigpomp van de hoogste kwaliteit. Dankzij de innovatie en de materialen die toegepast zijn in de pomp

€ 69,99

Kibani beregeningspomp - tuinpomp 3000 liter per uur.
De Kibani beregeningspomp is een automatische aanzuigpomp van de hoogste kwaliteit. Dankzij de innovatie en de materialen die toegepast zijn in de pomp, is deze beregeningspomp de beste in zijn soort. De beregeningspomp wordt voornamelijk ingezet in huishoudelijke omgevingen zoals het beregenen van tuinen, en de land en tuinbouwindustrie. Dankzij de goede mix tussen pompcapaciteit en druk is deze beregeningspomp in vrijwel in elke situatie inzetbaar. De pomp is tevens geschikt voor vervuild water.

Onderhoud van de Kibani beregeningspomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je beregeningspomp dien je deze goed te onderhouden. Reinig de beregeningspomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de beregeningspomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit.Voorkom verdere schade en berg de beregeningspomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Kijk voor alle technische specificaties zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632285441
Gewicht
6,5 KG
Aandrijving
Elektrisch
Afmetingen Verpakking
50 x 50 x 30 centimeter
Werkdruk
3,5 BAR
Vermogen
600 WATT
Doorstroming
3000 Liter per uur
Maximale Druk
3,5 BAR
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Lengte Netsnoer
1,2 Meter
Keurmerken
CE
Garantie
1 Jaar
Gebruikshandleiding
Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani tuinpomp 3000 liter per uur - waterpomp - beregeningspomp - Vermogen 600 Watt
To Top