Op voorraad
SKU
WPB3

Kibani Terugslagklep Set 3 Inch Bestel Deze Meteen Mee Met De Aanzuigslag En Waterpomp

Maak je zelfaanzuigende waterpomp compleet met deze terugslagklep. De voetklep zorgt ervoor dat het zelfaanzuigend maken van de pomp een

€ 75,99

Maak je zelf aanzuigende waterpomp compleet met deze terugslagklep. De voetklep zorgt ervoor dat het zelf aanzuigend maken van de pomp een stuk eenvoudiger wordt, door te voorkomen dat water uit het pomphuis en de aanzuigslang kan lopen. De terugslagklep is geschikt voor aanzuigslangen met een diameter van 3 inch en heeft een maximale werkdruk van 16 bar. Vuil water pompen is geen enkel probleem De geïntegreerde vuilkorf zorgt ervoor dat de waterpomp niet verstopt raakt, door vuil uit het water te filteren voordat het water de aanzuigslang bereikt. De waterpomp kan zo probleemloos vervuild water verplaatsen. Het schoonmaken van de vuilkorf doe je eenvoudig door deze van de terugslagklep te draaien. De terugslagklep in een handomdraai op de aanzuigslang bevestigen Met een slangklem bevestig je de terugslagklep op een 3 inch aanzuigslang. Wanneer dit moeizaam gaat, kun je het uiteinde van de aanzuigslang met een föhn verwarmen. Hierdoor wordt de slang soepel en kun je de terugslagklep probleemloos in de opening van de slang schuiven.

Kijk voor alle technische specificaties zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632280941
Gewicht
2,9 KG
Afmetingen
30 CM x 10,5 CM x 10,5 CM ( L x B x H )
Aansluiting
3 INCH / 7,5 CM
Materiaal
Koper
Gebruikstemperatuur
Min 10 graden tot 120 graden
Maximale Werkdruk
16 BAR
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Terugslagklep Set 3 Inch Bestel Deze Meteen Mee Met De Aanzuigslag En Waterpomp
To Top