Op voorraad
SKU
HYDRODELUXE

Kibani Hydrofoorpomp Inclusief Vuil Water Filter - 3.200 liter Per Uur - 19 Liter Watertank – 800 Watt Waterpomp

Pomp met deze robuuste en draagbare pomp alle regen en grondwater, sloten tank en nog veel meer. Met de ingebouwde vuil water filter is dat allemaal geen probleem. Alle deeltjes met een grootte van 1 mm worden tegengehouden door het ingebouwde filter.

€ 164,99

Kibani hydrofoor pomp 3200 liter per uur.
Pomp met deze robuuste en draagbare pomp alle regen en grondwater, sloten tank en nog veel meer. Met de ingebouwde vuil water filter is dat allemaal geen probleem. Alle deeltjes met een grootte van 1 mm worden tegengehouden door het ingebouwde filter.

De 800 Watt sterkt motor kan een hoeveelheid van 3200 liter water per uur oppompen. Dit is mogelijk tot maar liefst 7 meter diepte. De maximale opvoerhoogte is maar liefst 40 meter, en kan hierdoor naar hooggelegen verdiepingen worden gepompt. De 19 liter drukketel houdt de waterdruk op een constant niveau, ook als u geen water pompt. De pomp schakelt zichzelf automatisch aan als de druk onder de 1,5 bar komt, en schakelt zichzelf weer automatisch uit al de druk weer 3 BAR is. De aanzuig en drukzijde van de pomp is voorzien van een schroefdraad van 1 inch, ofwel 2.54 CM. De schakelaar van de pomp zit aan de zijkant, die handmatig bediend kan worden.

De kwalitatief hoogwaardige pomp is op betrouwbare wijze beschermd tegen roest en is met beschermingsgraad IPX4 bestand tegen spatwater vanuit alle richtingen. Om de waterpomp gemakkelijk te kunnen transporteren, is de gehele constructie rondom voorzien van een stabiele zwarte ommanteling met draaggreep. Even robuust en duurzaam als de behuizing is ook de techniek van de pomp. De geïntegreerde glijringafdichting voorkomt het teruglopen van water en de aluminium wikkelmoter overtuigt met een hoge warmtegeleiding, is robuust en corrosiebestenig. Bovendien is de pomp voorzien van een thermobeveiliging ter voorkoming van oververhitting.

Onderhoud van de Kibani hydrofoorpomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je waterpomp dien je deze goed te onderhouden. Reinig de waterpomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de waterpomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit.Voorkom verdere schade en berg de waterpomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Kijk voor alle technische specificaties zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad"Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632288466
Gewicht
15 KG
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Hydrofoorpomp Inclusief Vuil Water Filter - 3.200 liter Per Uur - 19 Liter Watertank – 800 Watt Waterpomp
To Top