Op voorraad
SKU
KIGEHP3000

Kibani Hydrofoorpomp 3000 Liter Per Uur - Waterpomp Uitermate Geschikt Voor Al Uw Irrigatiedoeleinden En Nog Meer

De Kibani hydrofoor pomp is een pomp die de waterdruk verhoogt, en daarom uitermate geschikt is voor

€ 94,99

Kibani hydrofoor pomp 3000 liter per uur.
De Kibani hydrofoor pomp is een pomp die de waterdruk verhoogt, en daarom uitermate geschikt is voor drukverhoging in uw waterleidingen, watervoorziening ( bijvoorbeeld regenwater dat gebruikt wordt voor toilet of schoonmaak ) of gebruik van water uit putten en reservoirs voor irrigatiedoeleinden. Dankzij het waterreservoir hoeft de pomp niet steeds aan en uit te schakelen, wat zorgt voor een lager energieverbruik en hierdoor minder stroom verbruikt. De pomp wordt geleverd met een 20 liter tank en kit voor de pomp aansluiting en is reeds gemonteerd. Je kan de pomp hierdoor meteen gebruiken. Omdat de pomp erg compact is deze pomp ook geschikt voor kleine ruimtes.

Onderhoud van de Kibani waterpomp.
Om lang gebruik te kunnen maken van je waterpomp dien je deze goed te onderhouden. Reinig de waterpomp na elk gebruik met bijvoorbeeld onze Agealube bio reiniger. Dit is een biologisch afbreekbare spray die oppervlakken grondig ontvet en reinigt zonder deze aan te tasten. Laat de spray even inwerken en neem de waterpomp af met een vochtige doek. Lees de handleiding zorgvuldig en voer het periodiek onderhoud dat hierin beschreven staat tijdig uit. Voorkom verdere schade en berg de waterpomp in de winterperiode vorstvrij op vorst schade te voorkomen. Bij langdurige blootstelling aan vorst kan het pomphuis gaan barsten.

Kijk voor alle technische specificaties zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632285465
Maximale Toerental
9,500 Toeren per minuut
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Hydrofoorpomp 3000 Liter Per Uur - Waterpomp Uitermate Geschikt Voor Al Uw Irrigatiedoeleinden En Nog Meer
To Top