Op voorraad
SKU
WPSH2005

Kibani Aanzuigslang 2 Inch 5 Meter Onder Meer Geschikt Voor De Kibani Waterpomp 28.000 Liter En Andere 2 Inch Pompen

Voor een waterpomp met een 2 inch ( 5 cm ) aansluiting is dit de juiste 5 meter lange aanzuigslang. Door de bewapening in de aanzuigslang zelf wordt voorkomen dat de

€ 29,99

Aanzuigslang 2 inch 5 meter.
Voor een waterpomp met een 2 inch ( 5 cm ) aansluiting is dit de juiste 5 meter lange aanzuigslang. Door de bewapening in de aanzuigslang zelf wordt voorkomen dat de slang zich vacuüm zuigt. Met een maximale werkdruk van 8 bar kan de slang een hoge werkdruk aan.

Welke waterpomp is geschikt voor mijn aanzuigslang.
De 5 meter lange slang is geschikt voor de Kibani waterpomp met een pompvermogen van 28.000 liter per minuut en alle andere waterpompen met een 3 inch aansluiting. Als je de pomp gebruikt om water verticaal te verplaatsen dient de aanzuighoogte van je pomp minimaal 5 meter te zijn. Kies altijd voor een zo kort mogelijke aanzuigslang voor een maximale werking. Indien je water over een grotere afstand wilt verplaatsen kun je kiezen voor een langere afvoerslang.

Ook in andere maten verkrijgbaar.
Zoek u toevallig een aanzuigslang met een andere diameter of lengte. U kun ook eens de 1 inch en de 3 inch aanzuigslangen bekijken in onze webshop.

Maak het compleet.
Wil je niet steeds met een schroevendraaier aan de weer, dan is er nu de 2 inch snelkoppeling die je op de aanzuigslang kunt bevestigen, zo werkt je sneller en eenvoudiger. De snelkoppeling maak je vast met een slangklem aan de aanzuigslang vast om zo keer op keer een lekvrije aansluiting te maken. Voor zelf aanzuigende waterpompen is een terugslagklep bovendien een uitkomst. Deze zorgt ervoor dat een gevulde waterslang niet leegloopt en je dus gemakkelijker de waterpomp start en zelf aanzuigend maakt. Ook filtert de terugslagklep het water, zodat de waterpomp tijdens gebruik niet verstopt kan raken.

Kijk voor alle technische specificaties van de aanzuigslang zoals gewicht, afmetingen, vermogen enzovoorts bij het tabblad "Technische Specificaties"

Meer informatie
EAN
8719632281016
Afmetingen
55 CM x 50 CM x 24 CM
Lengte
5 Meter
Diameter
2 INCH / 5 CM
Werkdruk
8 BAR
Materiaal
PVC
Gebruikstemperatuur
Min 5 graden tot 65 graden
Merk
Kibani
Garantie
1 Jaar
Gebruikshandleiding
Ja
Made In
Germany
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kibani Aanzuigslang 2 Inch 5 Meter Onder Meer Geschikt Voor De Kibani Waterpomp 28.000 Liter En Andere 2 Inch Pompen
To Top